Top Ad unit

Αυτό το Κουτάβι μπορεί να Γεννήθηκε χωρίς Μπροστινά Πόδια αλλά είναι τόσο Αξιολάτρευτο που θα σας Φτιάξει τη Μέρα!



Ο Νubby ήταν μόλις τεσσάρων ωρών όταν ο κτηνίατρος πρότεινε να του κάνει ευθανασία. Το κουτάβι είχε γεννηθεί χωρίς τα μπροστινά του πόδια και είχε πρόβλημα στο στομάχι του.



Ευτυχώς, ένα συμπονετικό ζευγάρι δεν ήταν πρόθυμο να εγκαταλείψει το κουτάβι και αποφάσισε να του προσφέρει ένα ασφαλές σπίτι. Έτσι, το υιοθέτησε!


Η Lou Robinson μαζί με τον σύζυγό της, έδωσαν στο κουτάβι όλη την αγάπη και την άνεση που χρειαζόταν.


Η κυρία Robinson ήταν το σωστό άτομο για να υιοθετήσει τον Νubby, καθώς είναι ακτιβίστρια και πολεμάει για τα δικαιώματα των ζώων και ίδρυσε την Οργάνωση Διάσωσης Ζωών με έδρα το Χιούστον του Τέξας. Μέσα από την οργάνωση, διδάσκει μαθήματα σχετικά με το πώς να δίνουμε φροντίδα στα ζώα.


Αν και υπήρχαν κάποια προβλήματα οισοφαγικής ανωμαλίας, ο Νubby είναι αποφασισμένος να ζήσει και άρχιζε να βελτιώνεται μετά από την θεραπεία με τα αντιβιοτικά φάρμακα.


Προς το παρόν, το ζευγάρι είναι ενθουσιασμένο με την καλυτέρευση της υγείας του και ελπίζει μια μέρα να είναι σε θέση να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.























Πηγή: entypwsiako.com/
Αυτό το Κουτάβι μπορεί να Γεννήθηκε χωρίς Μπροστινά Πόδια αλλά είναι τόσο Αξιολάτρευτο που θα σας Φτιάξει τη Μέρα! Reviewed by kamikaze.gr on 11.3.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.