Top Ad unit

Εσύ το ήξερες; Δες ΤΙ δείχνει το Σχήμα των Φρυδιών σου για τον Χαρακτήρα σου! Πολύ Έγκυρες Πληροφορίες..



Αν τα μάτια αποτελούν τον καθρέφτη της ψυχής μας, τότε τα φρύδια τα πλαισιώνουν. Αλλά ακόμη και αυτό το πλαίσιο είναι σε θέση να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα μας.



Σας δίνουμε την ευκαιρία μέσα από τη μορφολογία των φρυδιών να ψυχολογήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους.



Φρύδια μέσου πλάτους και μήκους αντανακλούν δέσμευση προς τις παραδοσιακές αξίες και την αμεσότητα του χαρακτήρα σας. Προτιμάτε να κρατάτε τα πράγματα σε λιγότερο περίπλοκο ή δραματικό επίπεδο. Γι” αυτό το λόγο στους άλλους αρέσει η παρουσία και η παρέα σας.

Πολύ μακριά



Όσες γυναίκες έχουν μακριά φρύδια, είναι σε θέση να αντέχουν σχεδόν οποιοδήποτε άγχος και είναι πολύ κοινωνικές. Αυτή η ζωντανή προσωπικότητα έχει ανεξάντλητη εσωτερική ενέργεια και ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων. Για όλα τα προβλήματα συνηθίζουν να παίρνουν αποφάσεις μόνες τους και σπάνια δίνουν σημασία στον περιβάλλον χώρο τους.

Κοντά



Όσες γυναίκες έχουν κοντά φρύδια δίνουν μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και είναι πολύ προσγειωμένες. Δεν τους αρέσει να ακούνε τα παράπονα των άλλων, γιατί μερικές φορές δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες. Οι άλλοι τις θαυμάζουν για την επιμονή για τη ζωή, την εργασία και την αγάπη.

Φαρδιά



Πιστεύετε στον εαυτό σας και την ελκυστικότητα σας, αντιμετωπίζετε εύκολα τις συγκρούσεις, και τίποτα δε μπαίνει εμπόδιο στο δρόμο προς το στόχο σας. Δεν ανησυχείτε ιδιαίτερα για τις απόψεις των άλλων, και ζείτε τη ζωή σας στο έπακρο. Είστε «ελεύθερο πνεύμα».

Λεπτά



Τα πολύ λεπτά φρύδια δείχνουν τη λεπτεπίλεπτη φύση σας. Οι συγκρούσεις δεν είναι το δυνατό σημείο σας και μπορείτε επιδέξια να τις αποφύγετε όποτε είναι δυνατόν. Είστε ιδανική ακροάτρια και δείχνετε στους άλλους την καλή σας πλευρά.

Ψηλές καμάρες



Αν έχετε ένα ψηλό μέτωπο, τότε είστε ευαίσθητες και προτιμάτε την επιλεκτική επικοινωνία. Σε μια πρώτη γνωριμία οι άλλοι μπορούν να δημιουργήσουν μια λανθασμένη εντύπωση για σας, σκεπτόμενοι ότι είστε εγωκεντρικές και αλαζονικές. Αλλά δεν ανοίγεστε μέχρι κάποιος να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

Χαμηλές καμάρες



Μπορείτε να βασιστείτε πλήρως σε οποιαδήποτε κατάσταση σε μια γυναίκα που έχει χαμηλά φρύδια. Συνήθως έχει καλόβολο χαρακτήρα και γνωρίζει πως να φτιάξει μια σοβαρή, μακροχρόνια σχέση.

Τριγωνικά



Η γωνία και η οξύτητα των φρυδιών δείχνουν ότι αναλύετε γρήγορα καταστάσεις και παίρνετε αποφάσεις στη στιγμή. Μερικές φορές αυτό έχει και μειονεκτήματα, αλλά αυτός ο αυθορμητισμός έχει τα πλεονεκτήματά του: κανείς δεν βαριέται μαζί σας. Έχετε ηγετική φύση και είστε σε θέση να εμπνέετε τους άλλους, χωρίς να φοβάστε να αναλάβετε ευθύνες.

Στρογγυλεμένα



Το στρογγυλεμένο σχήμα των φρυδιών είναι αδιαμφισβήτητο σημάδι της καλοσύνης και της φροντίδας σας. Δεν αδιαφορείτε για τους άλλους, βοηθάτε πάντα όσους έχουν ανάγκη, και δεν τους αφήνετε στη μοίρα τους.

Σχεδόν ίσια



Τα ίσια φρύδια δείχνουν ότι έχετε αναλυτικό μυαλό και έχετε μια τάση για τη λογική σκέψη. Δεν φοβάστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και λέτε στους άλλους την αλήθεια, που οι άλλοι ντρέπονται να πουν.

«Διαγώνια» φρύδια



Όσο μεγαλύτερη είναι η γωνία, τόσο πιο έντονα εξωτερικεύετε τα συναισθήματα και τα πάθη σας. Δημιουργείτε έντονη εντύπωση στους ανθρώπους γύρω σας και δεν σας ξεχνούν τόσο απλά. Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε από τη ζωή σας και τι πρέπει να κάνετε για να το αποκτήσετε όσο το δυνατόν συντομότερα.

Σχεδόν αόρατα



Μία από τις πιο σπάνιες περιπτώσεις είναι τα πολύ ανοιχτόχρωμα και αραιά φρύδια, το σχήμα των οποίων δεν είναι και πολύ εύκολο να καθοριστεί. Αυτό είναι ένα αναμφίβολο σημάδι έλλειψης αυτοπεποίθησης στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, και κατά συνέπεια η δειλία και η ντροπή. Ο χαρακτήρας σας δεν είναι συνυφασμένος με την υπερβολική αυτοπεποίθηση και την επιθετικότητα. Αφήστε τις ντροπές και σύντομα θα πετύχετε τα πάντα!

Πηγή: fumara.gr
Εσύ το ήξερες; Δες ΤΙ δείχνει το Σχήμα των Φρυδιών σου για τον Χαρακτήρα σου! Πολύ Έγκυρες Πληροφορίες.. Reviewed by kamikaze.gr on 3.3.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.