Top Ad unit

Για 50 Χρόνια η σύζυγός του δεν τον άφηνε να ανοίξει το μυστικό κουτί της. Όταν τελικά είδε ΤΙ έκρυβε μέσα, έμεινε Άφωνος!



Πριν τους συμβούλους γάμων, τα ζευγάρια έβρισκαν άλλους τρόπους να μένουν μαζί. Αυτή η γυναικεία στρατηγική είχε δουλέψει με πάρα πολλούς τρόπους…


Ένας άντρας και μία γυναίκα ήταν παντρεμένοι για πάνω από 50 χρόνια. Μοιραζόντουσαν τα πάντα μεταξύ τους και δεν είχαν καθόλου μυστικά, εκτός από ένα. Η γυναίκα είχε ένα παλιό κουτί από παπούτσια στο πάνω ράφι της ντουλάπας του υπνοδωματίου και δεν άφηνε τον άντρα της ποτέ να το πλησιάσει.

Ο άντρας της δεν νοιαζόταν όμως για το περιεχόμενό του και ποτέ δε ρώτησε τι περιείχε. Τελικά, το ξέχασε εντελώς. Μέχρι μία μέρα που η γυναίκα του μπήκε στο νοσοκομείο.

Επειδή πίστευαν πως ίσως αυτό ήταν το τέλος για εκείνη, του έδωσε την άδεια να ανοίξει το κουτί και να δει τι έχει μέσα. Πήρε ένα σκαμνί, έφτασε το κουτί και το άνοιξε. Αυτό που είδε τον έκανε να τα χάσει. Είχε μέσα δύο κούκλες και $95.000 σε μετρητά!

Χωρίς να το πιστεύει, γύρισε στο νοσοκομείο και ζήτησε από την γυναίκα του να του δώσει μία εξήγηση. Τότε, του αποκάλυψε το μυστικό που έκρυβε τόσο καιρό. Λίγο πριν τον γάμο τους, η γιαγιά της της είπε πως το μυστικό για έναν υγιή γάμο είναι ποτέ να μην διαφωνείς.

“Οπότε, κάθε φορά που εκνευριζόμουν μαζί σου, δεν έλεγα κάτι και πήγαινα και έραβα μία κούκλα.”

Ο άντρας συγκινήθηκε, γιατί αυτό σήμαινε πως του είχε θυμώσει μόνο δύο φορές μέσα σε τόσες δεκαετίες.

Τότε, φίλησε την γυναίκα του και την ρώτησε: “Μα καλά, πού βρήκες τόσα χρήματα;”

“Αυτά τα χρήματα λες ε; Αυτά τα έβγαλα από όλες τις άλλες κούκλες που πούλησα.”

Πηγή: entypwsiako.com

Για 50 Χρόνια η σύζυγός του δεν τον άφηνε να ανοίξει το μυστικό κουτί της. Όταν τελικά είδε ΤΙ έκρυβε μέσα, έμεινε Άφωνος! Reviewed by kamikaze.gr on 11.3.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.