Top Ad unit

Η 23χρονη που χάρη στο Instagram, κατάφερε και αγόρασε σπίτι!



Είναι η βασίλισσα του Instagram... Γιατί; Χάση σε αυτό, η 23χρονη αγόρασε το πρώτο της σπίτι στη Μελβούρνη! Η νεαρή και πανέμορφη γυναίκα έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers και είναι- σημεία των καιρών μας- μια τοπική διασημότητα με αρκετούς να την αναγνωρίζουν στο δρόμο και της φέρονται σαν σελέμπριτι, φυσικά!


Όλα ξεκίνησαν πριν από πέντε περίπου χρόνια. «Άρχισα να ποστάρω για το σκύλο μου, ανέβαζα και φωτογραφίες από το μόντελινγκ και τη γυμναστική» είπε στο toldnews.com.au. «Κάποιες φωτογραφίες τράβηξαν την προσοχή των ανθρώπων, απλά έδειχνα πώς ήταν η ζωή μου», λέει ενώ δε παραλείπει να εξηγήσει ότι η ζωή της δεν περιλαμβάνει μόνο πόζες μπροστά από μια κάμερα...

«Τα περισσότερα χρήματα που έχω αποταμιεύσει για το σπίτι, προέρχονται από το μόντελινγκ. Εργάστηκα πραγματικά σκληρά για να φτάσω εδώ που βρίσκομαι και είναι περήφανη για τα όσα έχω καταφέρει... Πλέον, βρίσκομαι σε αυτό το σημείο στη ζωή μου που απολαμβάνω τον εαυτό μου».

Το...Instagramming έχει γίνει κάτι σαν δεύτερη καριέρα για την καλλονή αφού έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers, και αρκετές εταιρείες την ζητούν έναντι αμοιβής, να προωθήσει τα προϊόντα τους. «Μπορείς να βγάλεις αρκετά καλά λεφτά μέσα από το Instagram, αλλά δεν πληρώνομαι για όλα τα ποστ. Τα τελευταία δυο χρόνια περίπου, έχω μειώσει τα όσα ανεβάζω και βάζω μόνο εκείνα για τα οποία παθιάζομαι και πριν προωθήσω κάτι, θέλω να κάνω πρώτα έρευνα».

Το κορίτσι του Instragram ποστάρει φωτογραφίες της την ώρα που γευματίζει, γυμνάζεται, βρίσκεται έξω με φίλους... «Ο κόσμος δε με γνωρίζει προσωπικά, αλλά με πλησιάζουν και μου λένε ότι αισθάνονται ότι με ξέρουν. Προσπαθώ να είμαι όσο αληθινή γίνεται...», σημειώνει αλλά πάντα θα υπάρχουν και οι άβολες στιγμές.

«Υπήρξαν κάποιοι που βρήκαν σε ποιο ξενοδοχείο ήμουν ή στα μέρη που βρισκόμουν και έλεγαν στη ρεσεψιόν ότι δήθεν είναι φίλοι μου και ζητούν να με δουν ή απλά με περιμένουν για να μου μιλήσουν... Αυτό είναι λίγο παράξενο. Είναι ακίνδυνοι, αλλά δε παύει να είναι ένα άβολο συναίσθημα». Η ίδια πάντως είναι όσο προσγειωμένη και ώριμη χρειάζεται: «Η ζωή μου δεν είναι τέλεια, αλλά δε θα δείξω ποτέ ότι είχα μια χάλια μέρα. Έτσι είναι τα social media και οι χρήστες του Instagram δείχνουν τη θετική πλευρά της ζωής...».















Πηγή: news.gr

Η 23χρονη που χάρη στο Instagram, κατάφερε και αγόρασε σπίτι! Reviewed by kamikaze.gr on 6.3.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.