Top Ad unit

Αυτή είναι η λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας! Δοκιμάστε τη (videos)


Ο καφές είναι ένα αγαπημένο αφέψημα, που μας χαρίζει ενέργεια. Είτε τον προτιμάτε κρύο ή ζεστό, είναι ένα τονωτικό για ένα δυνατό ξεκίνημα, που μας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια και αναζωογόνηση στη μέρα μας. Αλλά ενώ οι περισσότεροι πετάνε τους κόκκους του καφέ μετά τη παρασκευή του, υπάρχουν απροσδόκητοι τρόποι που δε γνωρίζατε μέχρι τώρα για να τους αξιοποιήσετε.



Μάθετε λοιπόν, κάποιες εκπληκτικές χρήσεις του καφέ, που μέχρι τώρα αγνοούσατε:

1. Αντικυτταριδική κρέμα

Αν έχετε αγοράσει μία αντικυτταριδική κρέμα, θα έχετε προσέξει ότι συχνά χρησιμοποιείται ως δραστικό συστατικό η καφεΐνη. Αν θέλετε να φτιάξετε μια σπιτική κρέμα, χρησιμοποιήστε λίγο ελαιόλαδο και κόκκους καφέ για να φτιάξετε μπάρες απολέπισης, που δρουν με παρόμοιο τρόπο, όπως τα αντικυτταριδικά προϊόντα της αγοράς. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες λεπτομέρειες:


2. Τόνωση μαλλιών

Στα σκουρόχρωμα μαλλιά, οι κόκκοι του καφέ παρέχουν ενέργεια και χαρίζουν λάμψη. Πριν λουστείτε με σαμπουάν, κάντε μασάζ στο δέρμα της κεφαλής με μια χούφτα κόκκους καφέ, και ξεβγάλτε. Οι κόκκοι θα αφαιρέσουν τα περιττά προϊόντα μαλλιών, και θα αφήσουν τα μαλλιά σας λαμπερά και απαλά.

3. Σακούλες κάτω από τα μάτια

Απαλλαγείτε από τις σακούλες κάτω από τα μάτια, αναμειγνύοντας κόκκους καφέ με λίγο ελαιόλαδο. Εφαρμόστε κάτω από τα μάτια και αφήστε να δράσει για 10-15 λεπτά και ξεβγάλτε.

4. Καθαρίστε το γκριλ

Ο καθαρισμός των υπολειμμάτων του γκριλ μπορεί να γίνει μπελάς. Καθαρίστε αποτελεσματικά τη σχάρα με ένα σφουγγαράκι, που θα έχετε ρίξει κόκκους καφέ και τρίψτε το. Ξεπλύντε με ζεστό νερό.

Αυτή είναι η λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας! Δοκιμάστε τη (videos) Reviewed by kamikaze.gr on 17.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.