Top Ad unit

Ζευγάρι αποφασίζει να υιοθετήσει ένα νεογέννητο μωρό, δίχως όμως να το ξέρουν θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης, τραγωδίας και ελπίδας.



Όταν η Allison και ο Josh συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο κολέγιο, ήξεραν σχεδόν αμέσως ότι επρόκειτο να παντρευτούν. Αφού παντρεύτηκαν, ήταν έτοιμοι να αποκτήσουν παιδιά. Πόσα όμως παιδιά; Νόμιζαν 2 ή 3 παιδιά θα ήταν αρκετά.



Τα πράγματα, όμως, δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε. Μέχρι το 2013, η Allison και ο Josh είχαν ήδη 4 βιολογικά παιδιά και έναν υιοθετημένο γιο. Τα πράγματα δεν σταματούν όμως εκεί. Στις 30 Οκτωβρίου του 2015, η Allison έλαβε μια κλήση από έναν στενό φίλο ο οποίος τη ρώτησε εάν ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν το μωρό μιας εγκύου γυναίκας η οποία δεν μπορούσε να το μεγαλώσει. Αφού μίλησε με τον Josh, δέχτηκε.



Την νύχτα της γέννησης, όλη η οικογένεια κατευθύνθηκε προς το Νοσοκομείο Duke, προκειμένου να καλωσορίσει το νέο μέλος της. Στο δρόμο όμως έμαθαν τα νέα. Ήταν δίδυμα!

Η οικογένεια ήταν ενθουσιασμένη, αλλά πριν προλάβουν να χαρούν με αυτήν την καλή είδηση χτύπησε η τραγωδία. Ένα από τα μωρά γεννήθηκε με μόνο ένα στέλεχος του εγκεφάλου και ήταν πολύ πιθανό να μην τα καταφέρει.

Όταν το ζευγάρι το έμαθε, στεναχωρήθηκε, αλλά αυτό δεν αποτελούσε εμπόδιο στην υιοθεσία. Το μωρό ήταν πλέον μέλος της οικογένειάς τους.



“Ευχαριστώ τη μητέρα τους και το Θεό που έστειλαν αυτά τα πλάσματα στην οικογένειά μας. Είναι δύσκολο να ξέρουμε πως η μικρή δεν θα είναι μαζί μας για πολύ καιρό, αλλά προσπαθούμε να περνάμε μαζί της όσο περισσότερο χρόνο γίνεται,” είπε η μητέρα.

Δείτε την όμορφη και δεμένη οικογένεια στο παρακάτω βίντεο.


διαφορετικό Πηγή: www.diaforetiko.gr
Ζευγάρι αποφασίζει να υιοθετήσει ένα νεογέννητο μωρό, δίχως όμως να το ξέρουν θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης, τραγωδίας και ελπίδας. Reviewed by kamikaze.gr on 8.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.