Top Ad unit

Ακόμα και ο Οδοντίατρος σοκαρίστηκε όταν είδε το Στόμα του. Μόλις κατάλαβε ΤΙ το είχε Προκαλέσει, Πάγωσε!



Οι οδοντίατροι δεν φημίζονται για την παρουσία τους στα social media, αλλά πρόσφατα ένας ανέβασε μία φωτογραφία στο Facebook του η οποία έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 87,000 φορές μέχρι τώρα.
Αυτό συμβαίνει σε ένα στόμα όταν κάποιος κάνει χρήση κοκαΐνης. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ το ναρκωτικό, σίγουρα δεν πρόκειται να το κάνετε αφού δείτε την εικόνα αυτή…

Όπως βλέπετε, το στόμα του φαίνεται να έχει μία τεράστια τρύπα στον ουρανίσκο. Αυτό λέγεται “Διάτρηση Υπερώας λόγω κατάχρησης κοκαΐνης” και αν δεν θέλετε το στόμα σας να καταστραφεί, πρέπει να μείνετε μακρυά από το θανατηφόρο ναρκωτικό.

Ενώ πολλοί γνωρίζουν τους κινδύνους στην μύτη, ελάχιστοι γνωρίζουν για τους κινδύνους στο στόμα, αν και είναι πολύ πιο συχνό φαινόμενο από ότι νομίζετε.

Η κοκαΐνη κάνει τα αγγεία σε όλο το στόμα να στενεύουν και έτσι αυξάνεται η πίεση, η οποία εμποδίζει το αίμα να κυλάει ελεύθερο. Οι ιστοί της μύτης δεν παίρνουν αρκετό αίμα και σιγά σιγά καταστρέφονται.

Η φωτογραφία που βλέπετε δείχνει τι συμβαίνει εάν αυτό συνεχιστεί για χρόνια – μέχρι που τελικά δεν υπάρχει θεραπεία. Ο οδοντίατρος ανέβασε αυτή την φωτογραφία ελπίζοντας να κάνει τους χρήστες να το σκεφτούν και δεύτερη φορά πριν κάνουν χρήση της ουσίας.

Δείτε μερικά προβλήματα που προκαλούνται από την χρήση κοκαΐνης:

Μετά την χρήση του, είναι πολύ δύσκολο το να κοιμηθείς και ίσως εθιστείτε σ’αυτό επειδή σας κάνει να νιώθετε γεμάτοι ενέργεια.

Προκαλεί ταχυπαλμίες, μυϊκούς σπασμούς και αναστάτωση. Δεν είναι απίθανο να πάθετε και μία κρίση πανικού εάν είστε επιρρεπείς.

Προκαλεί άγχος, στρες, επιθετικότητα, νεύρα και παράνοια όταν τελειώνει η επίδρασή της.

Ενώ οι βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις είναι πάρα πολλές για να τις γράψουμε όλες, τα μακροπρόθεσμα προβλήματα είναι ακόμα χειρότερα. Αυτή η εικόνα δείχνει ένα από αυτά…

Επίσης, προκαλεί μόνιμες βλάβες στον εγκέφαλο, την καρδιά και τα αγγεία. Η πίεση μπορεί να ανέβει και έτσι να πάθετε καρδιακό ή εγκεφαλικό. Ή πιθανώς να πάθετε ζημιά μόνο στο συκώτι, τα νεφρά ή τους πνεύμονες, αν είστε τυχεροί.

Αναλόγως του πώς κάνετε χρήση του ναρκωτικού, μπορείτε να κολλήσετε και επικίνδυνες ασθένειες, όπως τον HIV ή ηπατίτιδα.

Τα χαλασμένα δόντια είναι κάτι πολύ συνηθισμένο σε μακροχρόνιους χρήστες κοκαΐνης. Επίσης δημιουργούνται προβλήματα με την στuση και την αναπαραγωγή.

Γνωρίζατε ότι η κοκαΐνη μπορεί να προκαλέσει τόσα προβλήματα;

Credit: awm.com

Πηγή: fanpage.gr


Ακόμα και ο Οδοντίατρος σοκαρίστηκε όταν είδε το Στόμα του. Μόλις κατάλαβε ΤΙ το είχε Προκαλέσει, Πάγωσε! Reviewed by kamikaze.gr on 5.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.