Top Ad unit

Είχε έντονους Πόνους στο στομάχι και την πλάτη. Μόλις κατάλαβε όμως ΠΟΙΑ ήταν η Αιτία, έχασε τη Γη κάτω από τα Πόδια της!



Μερικές φορές η ζωή μας εκπλήσσει. Μερικές φορές εκπλήσσουμε και εμείς οι ίδιοι τους εαυτούς μας. Στην 19χρονη Emma Crofts-Wilson από την Νέα Ζηλανδία συνέβη ένας συνδυασμός αυτών των δύο:



Ένα βράδυ πήρε παυσίπονο για τον πόνο που ένιωθε στην πλάτη και το στομάχι και μετά πήγε για ύπνο. Την επόμενη μέρα ένιωθε παράξενα, αλλά προσπαθούσε να μην το σκέφτεται.



Βρισκόταν μόνη στην κουζίνα του σπιτιού της όταν ένιωσε κάτι παράξενο ανάμεσα στα πόδια της. Κοίταξε κάτω και δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν αυτό που έβλεπε: ένα κεφάλι έβγαινε έξω. Γεννούσε!

“Δεν ήξερα τι συνέβαινε. Ένιωσα ένα μεγάλο τσίμπημα και όταν κοίταξα κάτω είδα ένα κεφάλι”, είπε. “Τότε το κατάλαβα. Την επόμενη στιγμή είχα ένα μωρό στα χέρια μου.”



Δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος. Για εννιά μήνες. Και τότε, ξαφνικά γέννησε το μωρό της στο πάτωμα της κουζίνας. Σε κατάσταση σοκ έχασε σχεδόν ένα τέταρτο του αίματος της αλλά κατάφερε να πάρει ένα ψαλίδι και να κόψει μόνη της τον ομφάλιο λώρο. Μετά τύλιξε το μωρό σε μια πετσέτα.

Στην συνέχεια έστειλε το πιο παράξενο μήνυμα στην μαμά της: “Σε παρακαλώ, μην θυμώσεις, αλλά μόλις γέννησα ένα μωρό. Δεν ξέρω τι να κάνω.”



Η Emma προσπάθησε να καθαρίσει τα υγρά από το πάτωμα της κουζίνας και μετά έφτασε η οικογένεια της. Την πήγαν μαζί με το μωρό στο νοσοκομείο, όπου την ρώτησαν ποιος στο καλό ήταν ο πατέρας.

Η ιατρική ομάδα στο δωμάτιο τοκετού την καθάρισε και την βοήθησε να βγάλει τον πλακούντα. Ονόμασε την κόρη της Hannah-Marie.



Είναι σπάνιο, αλλά μερικές φορές οι γυναίκες δεν ξέρουν ότι είναι έγκυες, ειδικά αν δεν έχουν σταθερή περίοδο και παίρνουν που και που κιλά. Μερικές γυναίκες δεν παίρνουν καν κιλά όταν είναι έγκυες, το οποίο είναι επίσης παραπλανητικό. Συν ότι η Emma φορούσε φαρδιά ρούχα κι έτσι κανείς δεν παρατήρησε τίποτα.

Οι άνθρωποι συνήθως προετοιμάζονται για 9 μήνες ή πολύ περισσότερο. Σε αυτή την περίπτωση, η Emma είδε την ζωή της να αλλάζει μέσα σε λίγες στιγμές. Αυτό είναι ένα μάθημα για όσους κάνουν περιστασιακό σeξ χωρίς προφυλάξεις.

Προς το παρόν, θέλουμε να συγχαρούμε την Emma και να της ευχηθούμε καλή τύχη, όσο αναπάντεχο κι αν ήταν το γεγονός!

Πηγή: entypwsiako.com

Είχε έντονους Πόνους στο στομάχι και την πλάτη. Μόλις κατάλαβε όμως ΠΟΙΑ ήταν η Αιτία, έχασε τη Γη κάτω από τα Πόδια της! Reviewed by kamikaze.gr on 4.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.