Top Ad unit

Γεννήθηκε με ένα τεράστιο σημάδι στο μέτωπο. όταν όμως έγινε τεσσάρων ετών, οι χειρούργοι έκαναν κάτι απίστευτο!Όταν ο George Ashman γεννήθηκε με ένα μεγάλο κόκκινο σημάδι στο μέτωπο του, η μητέρα του ανησύχησε.
Η Karen συνειδητοποίησε ότι παρ’όλο που η εμφάνιση δεν μετράει, ήξερε ότι στο μέλλον το τεράστιο σημάδι μπορεί να επηρέαζε την ικανότητα να κάνει φίλους ή να ερωτευτεί. Όταν ήταν 4 ετών, ο George έκανε επιτέλους μια επέμβαση ώστε να ξεκινήσει να τεντώνεται το δέρμα στο μέτωπο του και να μπορέσει να καλύψει το σημάδι.


Πρέπει να δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του!

Οι περισσότεροι γεννιούνται με κάποιο σημάδι στο σώμα – περίπου το 80% των ανθρώπων. Αν και σε πολλούς τα σημάδια είναι μικρά και μετά βίας φαίνονται, άλλοι έχουν μεγαλύτερα σημάδια.

Δείτε ένα σημάδι εκ γενετής που μοιάζει με χάρτη και έγινε viral όταν ένας χρήστης το δημοσίευσε στο Imgur.


H μικρή Poppy-Rae έγινε διάσημη όταν γεννήθηκε με αυτό το σημάδι σε σχήμα καρδιάς στο μέτωπο της.

Παρ’όλο που κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα με τα σημάδια στο σώμα, άλλοι κάνουν επεμβάσεις για να τα καλύψουν.Ο George Ashman γεννήθηκε με ένα σημάδι στο μέτωπο, αλλά αυτό δεν σταμάτησε το χαμόγελο του.


Είναι αξιαγάπητος, έτσι δεν είναι;

Αυτό το είδος σημαδιού που έχει ο George είναι πολύ συνηθισμένο μάλιστα…


O George είχε ένα σημάδι από αιμαγγείωμα, το οποίο σχηματίζεται από την συσσώρευση αιμοφόρων αγγείων που σχηματίζουν ένα καρούμπαλο κάτω από το δέρμα. Αυτό το είδος σημαδιού εμφανίζεται σε μία στις δέκα γέννες.

Τα περισσότερα σημάδια αυτού του είδους δεν γίνονται μεγαλύτερα από ένα μικρό κέρμα και μπορεί και να συρρικνωθούν καθώς το παιδί μεγαλώνει.


Όπως συμβαίνει και με τον George, τα περισσότερα παιδιά έχουν αυτό το σημάδι στο κεφάλι ή τον λαιμό (60%).
Ένα μικρότερο ποσοστό παιδιών τα εμφανίζει στον κορμό (25%) και στα πόδια (15%).

Η μητέρα του George εξέτασε τις διάφορες διαθέσιμες επεμβάσεις για την αφαίρεση του σημαδιού. Γινόταν, αλλά θα έπρεπε να τοποθετηθούν ενθέματα μπαλονιού κάτω από το δέρμα του.

Όταν ο George έγινε 4, η Karen αποφάσισε ότι είχε έρθει ο καιρός να καλύψουν το σημάδι. Έπρεπε να τοποθετηθούν διαστολείς δέρματος κάτω από το μέτωπο του, προκειμένου να τεντωθεί το δέρμα γύρω από το σημάδι και να μπορέσουν να το καλύψουν.

Οι διαστολείς είναι κάπως έτσι:


Ο George πρωτοέβαλε ενθέματα όταν ήταν 4. «Όταν είδα για πρώτη φορά τα ενθέματα κάτω από το δέρμα, ήμουν άφωνη», είπε η Karen σε μια συνέντευξη.

«Ήταν μεγαλύτερα από ό,τι περίμενα – και τα είχαν βάλει στις δύο πλευρές του μικροσκοπικού κεφαλιού του, σαν κέρατα. Το γλυκό μωρό μου με το αγγελικό προσωπάκι έμοιαζε με τον διάβολο», πρόσθεσε.

Τουλάχιστον ήταν προσωρινά.


Η μητέρα του είπε για τον τρόπο που ο George αντιμετώπισε αυτές τις παράξενες ιατρικές επεμβάσεις: «Είμαι πραγματικά περήφανη από την δύναμη που έδειξε σε όλο αυτό. Δεν το άφησε να τον κρατήσει πίσω ποτέ.»

Στην τελική, η μητέρα του ήξερε ότι το να διορθώσει το σημάδι ήταν για το καλό του.

«Όταν γεννήθηκε, το μυαλό μου πήγε αμέσως 10 χρόνια μπροστά. Θα τον κορόιδευαν, δεν θα είχε φίλους, δεν θα είχε κοπέλα.»


Δείτε πώς ήταν όταν τα μπαλόνια αφαιρέθηκαν από το δέρμα του….

Παρ’όλο που τον πείραζαν οι περαστικοί στον δρόμο, επέμεινε σε αυτό και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Οι γιατροί έκαναν απίστευτη δουλειά, έτσι δεν είναι;


Η μητέρα του είπε κάτι πολύ όμορφο για εκείνον όταν τελείωσαν όλα: «Ο διαβολάκος μου έχει κότσια – με ή χωρίς το σημάδι και τα κέρατα, πάντα θα τον αγαπώ γι’αυτό.»


Η επέμβαση του George είναι παρόμοια με αυτή της Jennifer Hiles…

Η Jennifer έπασχε από αρτηριοφλεβική δυσπλασία (AVM) από τότε που ήταν παιδί, αλλά αρχικά οι γιατροί πίστευαν ότι είχε απλά ένα μεγάλο σημάδι.

Με τον καιρό η πάθηση αυτή οδηγεί σε συσσώρευση αιμοφόρων αγγείων στο πρόσωπο και η κατάσταση της Jennifer χειροτέρεψε.Μετά την αφαίρεση των ενθεμάτων έδειχνε απίθανη!Η ιατρική τεχνολογία γίνεται όλο και πιο δημιουργική σήμερα!
Πηγή: fanpage.gr

Γεννήθηκε με ένα τεράστιο σημάδι στο μέτωπο. όταν όμως έγινε τεσσάρων ετών, οι χειρούργοι έκαναν κάτι απίστευτο! Reviewed by kamikaze.gr on 17.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.