Top Ad unit

Δεν θα πιστεύετε πως ήταν αυτή η μητέρα πριν από μερικά χρόνια



Σήμερα αποτελεί έμπνευση τόσο για τα παιδιά της όσο και για πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο!
Η επίσκεψή της στη Disneyland μαζί με την οικογένειά της πριν από 9 χρόνια, είναι κάτι που η Christina Jordan πιθανότατα θα θυμάται για πάντα, αφού έγινε αφορμή για να αλλάξει ριζικά τη ζωή της.


Και δεν εννοούμε ότι πέρασε τέλεια, αλλά ότι συνέβη ένα ντροπιαστικό για εκείνη περιστατικό το οποίο την έκανε να πάρει την απόφαση να αλλάξει το σώμα της.

Μετά από ώρες αναμονής για κάποια από τις ατραξιόν, της είπαν πως η ζώνη ασφαλείας δεν θα μπορούσε να κλείσει γύρω από το παχύσαρκο σώμα της – και σαν να μην έφτανε αυτό, χρειάστηκε τη βοήθεια ενός υπεύθυνου για να της ανοίξει την πύλη εξόδου προκειμένου να μπορέσει να φύγει.

Εκείνη τη στιγμή η Christina ένιωσε πάρα πολύ άσχημα, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Πείσμωσε και χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο περιστατικό ως κίνητρο για να βελτιώσει τη ζωή της, ξεκινώντας μία προσπάθεια για αδυνάτισμα, το οποίο όπως θα δείτε είχε εκπληκτικά αποτελέσματα!

Το βάρος της εκείνη την περίοδο ήταν 123 κιλά. Ακολουθώντας το κατάλληλο πρόγραμμα για εκείνη κατάφερε να χάσει 61 κιλά μέσα σε ένα χρόνο!

Σήμερα αποτελεί έμπνευση τόσο για τα παιδιά της όσο και για πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο, ενώ ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της ως διατροφολόγος προκειμένου να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που έχουν το ίδιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε κι εκείνη.













Πηγή: www.stroumfaki.gr

Δεν θα πιστεύετε πως ήταν αυτή η μητέρα πριν από μερικά χρόνια Reviewed by kamikaze.gr on 2.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.