Top Ad unit

Η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ που θα σε τρελάνει (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Όσο βαστάει ακόμα η εξεταστική, λέμε να ρίχνουμε πιο συχνά ματιές σε όσα συμβαίνουν στα ελληνικά αμφιθέατρα.
Ξέρεις, τέτοια εποχή γεμίζουν από όμορφα κορίτσια, τα οποία ακόμα και αν δεν ήταν συνεπή στις διάρκεια των παραδόσεων, τώρα δεν έχουν άλλη επιλογή από τα να πάνε στη σχολή και να παλέψουν για το πέντε (φυσικά και για πολύ παραπάνω).

Έτσι και η Ελευθερία Γεωργακοπούλου που σπουδάζει στο ΟΠΑ (πρώην ΑΣΟΕΕ), μάλλον θα είναι αγχωμένη αυτή την εποχή. Δεν πειράζει όμως. Καλύτερα έτσι παρά να έμενε για πάντα στη Μαδρίτη όπου έκανε Erasmus. Ευτυχώς επέστρεψε γιατί, ξέρεις, το Erasmus είναι πολύ παράξενη ιστορία. Πας και δύσκολα γυρνάς. Άσε που είναι και πανέμορφη η Μαδρίτη.

Πάλι καλά να λέτε που δεν μας ξέχασε. Και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα που μπορεί να είσαι στην ίδια σχολή μαζί της, αλλά και εσένα που πηγαίνεις στο Baron στη Γλυφάδα (εργάζεται στην υποδοχή) ή και εσένα που πηγαίνεις γήπεδο και βλέπεις τον Παναθηναϊκό.

Αν δεν ανήκεις σε μία από τις τρεις κατηγορίες ή αν ανήκεις και θες να την έχεις από κάπως «πιο κοντά», μπορείς να ρίχνεις κλεφτές ματιές στο λογαριασμό της στο Instagram, τον οποίο ούτε αυτόν ξεχνάει και φροντίζει να τον ανανεώνει αρκετά συχνά.










Πηγή: ratpack.gr

Η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ που θα σε τρελάνει (ΕΙΚΟΝΕΣ) Reviewed by kamikaze.gr on 11.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.