Top Ad unit

Ξεψύχησε ο 6χρονος που είχε πέσει απο μπαλκόνι στην Κηφισιά


Τραγική κατάληξη είχε η πτώση του 6χρονου παιδιού απο μπαλκόνι, απο ύψος 10 μέτρων, στην Κηφισιά το μεσημέρι του Σαββάτου (11/02).



Το μεσημέρι της Κυριακής το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου Παίδων.
Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί του Σαββάτου (11/02) όταν το άτυχο παιδάκι ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του και έπεσε από το μπαλκόνι του τετάρτου ορόφου, από την πίσω πλευρά πολυκατοικίας, η οποία βρίσκεται στην οδό Ζηρήνη στην Κηφισιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μπαλκόνι υπήρχε προστατευτικό αλλά παρόλα αυτά το παιδί κατάφερε να σκαρφαλώσει σε αυτό με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 10 μέτρων στο κενό.
Την πτώση του ανέκοψαν δέντρα τα οποία βρίσκονταν στο σημείο ενώ το παιδί έπεσε στο νωπό χώμα και όχι στο τσιμέντο που βρίσκεται στο έδαφος.
Η μητέρα του παιδιού και γείτονες κάλεσαν το 166 και το ασθενοφόρο έφτασε άμεσα στο σημείο και παρέλαβε τον 6χρονο.

Δείτε στο βίντεο τη μαρτυρία του διαχειριστή



Οι πρώτες πληροφορίες, ανέφεραν ότι το παιδάκι έφερε σοβαρά τραύματα στα πόδια. Όμως όπως διαπίστωσαν οι γιατροί στο ΚΑΤ, όπου διακομίσθηκε αρχικά καθώς βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, η κατάσταση του 6χρονου ήταν πολύ πιο σοβαρή και αφού υπεβλήθη σε επέμβαση κατά την οποία -μεταξύ άλλων- του έγινε σπληνεκτομή και συρραφή του ήπατος και ακινητοποιήθηκαν τα κατάγματα, το παιδί διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων όπου και ξεψύχησε.

Πηγή: newsbomb.gr

Ξεψύχησε ο 6χρονος που είχε πέσει απο μπαλκόνι στην Κηφισιά Reviewed by kamikaze.gr on 12.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.