Top Ad unit

5 σειρές που γυρίζαμε τρέχοντας από το σχολείο, για να δούμε στην τηλεόραση!

Image result for carousel σειρα

Μπορεί πλέον να μεγαλώσαμε (όχι και πολύ βέβαια, μην τα παραλέμε), αλλά κανείς μας δεν έχει ξεχάσει εκείνα τα όμορφα μεσημέρια μετά το σχολείο, όπου ήμασταν κουρέλια και όσο τρώγαμε τα απίστευτα μακαρόνια με κιμά της μαμάς μας, βλέπαμε και τις αγαπημένες μας σειρές. Το πιο θεϊκό βέβαια είναι, ότι όταν ήμασταν πιο μικρούλια, όλα αυτά τα μεξικάνικα κι αργεντίνικα που παρακολουθούσαμε, τα θεωρούσαμε ελληνικά λόγω της μεταγλώττισης (τουλάχιστον εγώ μέχρι τα 7 μου αυτήν την ιδέα είχα). Ας κάνουμε λοιπόν ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο.


#1 Τσικιτίτας (1999 - 2004)



Και ποιος δεν θυμάται αυτήν την πολύ αγαπημένη σειρά με τα παιδιά του ορφανοτροφείου «Γωνιά του Φωτός» και την αγαπημένη τους διευθύντρια, Μπελέν. Σε κάθε επεισόδιο ήμασταν με κομμένη την ανάσα για το τι καινούριο πρόκειται να συμβεί σε αυτά τα παιδιά μέχρις ότου να βρουν την πραγματική ευτυχία τους. Ωραίες εκείνες οι εποχές!

#2 Οι Ατρόμητοι (1996 - 2007)



Τώρα θα μιλήσουμε για μια άλλη μεγάλη αγάπη, μα φυσικά τους Ατρόμητους. Η ιστορία αυτής της ποδοσφαιρικής ομάδας σε μια γειτονιά του Μπουένος Άιρες μας στιγμάτισε. Η φιλία όλων αυτών των παικτών, οι ήττες και οι νίκες που έζησαν, αλλά και γενικά όλη τους η καθημερινότητα, μας κέρδισαν στο να γίνουμε οι μεγαλύτεροι οπαδοί τους. Και φυσικά δεν γίνεται να μην αναφέρω και τον άπαιχτο Ταρούούούσα!
#3 Ανυπότακτες Καρδιές (2005 - 2007)



Άλλη μια πολύ αγαπημένη σειρά είναι και οι Ανυπότακτες Καρδιές. Πώς και πώς, κάθε μεσημέρι περιμέναμε να δούμε τι πρόκειται να συμβεί στους μαθητές του ιδιωτικού σχολείου‘Elite Way School’ αλλά και όλες τις ίντριγκες που δημιουργούνταν, τους έρωτες, τους χωρισμούς και γενικά όλη αυτή την ανακατωσούρα που επικρατούσε σε κάθε επεισόδιο. Μέσα από αυτή τη σειρά δημιουργήθηκε και το συγκρότημα Erreway με τους πασίγνωστους σε εμάς, Καμίλα (που υποδυόταν τη Μαρίσα), Λουισάνα (που υποδυόταν τη Μία), Φελίπε (που υποδυόταν τον Μανουέλ) και Μπένχαμιν (που υποδυόταν τον Πάμπλο), το οποίο κι έκανε παγκόσμια επιτυχία.
#4 Ζήνα (1995 - μέχρι και σήμερα)



Μ' αυτήν τη σειρά κυριολεκτικά μεγαλώσαμε, αφού κατά καιρούς παίζεται και σήμερα σε επανάληψη. Όταν όμως ήμασταν μικροί, λατρεύαμε όλη τη δράση που ζούσε η Ζήνα μαζί με τη Γαβριέλλα. Μάχες, Θεοί του Ολύμπου και φυσικά η χαρακτηριστική τσιρίδα της Ζήνα πριν σπάσει τους πάντες στο ξύλο, μας έκαναν ακόμα περισσότερο να αγαπήσουμε αυτήν τη σειρά.
#5 Ηρακλής (1995 - μέχρι και σήμερα)



Άλλη μια σειρά με την οποία μεγαλώσαμε. Ο Ηρακλής φυσικά, πήγαινε πακέτο μαζί με τη Ζήνα, αφού αυτές τις δύο σειρές τις βάζανε back to back. Και εδώ έπεφτε πολύ ξύλο, εμφανίζονταν αρκετά οι Θεοί του Ολύμπου και κάθε μέρα ανυπομονούσαμε να δούμε την καινούρια περιπέτεια του Ηρακλή με τον Ιόλαο. Περιττό να πω ότι είχε γίνει και crossover μεταξύ των δύο αυτών σειρών (όχι, για να φανεί πόσο μπροστά ήταν αυτές οι σειρές)!

Πηγή: neopolis.gr

5 σειρές που γυρίζαμε τρέχοντας από το σχολείο, για να δούμε στην τηλεόραση! Reviewed by kamikaze.gr on 8.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.