Top Ad unit

5 Απλές αλλά Θαυματουργές ασκήσεις για να Εξαφανίσετε το ενοχλητικό Λίπος κάτω από τα Μπράτσα.



Έχει έρθει η εποχή που φοράμε τα αμάνικα μπλουζάκια. Αν ανατριχιάζετε ακούγοντας το, μην ανησυχείτε – έχετε χρόνο για να βάλετε τα μπράτσα σε σε φόρμα. Πολλοί από εμάς έχουν χαλαρά μπράτσα, γιατί τυχαίνει να είναι ένα σημείο το σώματος που χάνει την ελαστικότητα του και μαζεύει βάρος.


Το ότι είναι πιο δύσκολο να δυναμώσετε τα μπράτσα σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα καλύπτετε με πετσέτες. Δείτε παρακάτω 5 απλές ασκήσεις που θα κάνουν τα μπράτσα σας να δείχνουν τέλεια φέτος το καλοκαίρι!

1. Άρσεις ποδιών και χεριών

Αυτή η άσκηση είναι τέλεια για τα χέρια, τα πόδια και την πλάτη σας. Σταθείτε στα 4 και απλώστε το δεξί σας χέρι και το αριστερό πόδι ταυτόχρονα. Μείνετε έτσι για 5 δευτερόλεπτα προσέχοντας τα άκρα σας να έχουν δύναμη και η πλάτη σας να είναι ίσια. Κάντε εναλλάξ το ένα χέρι με το αντίθετο πόδι.



2. Μισές περιστροφές

Αυτή η άσκηση επικεντρώνεται στους ώμους, τους δικέφαλους και τους τρικέφαλους και βοηθά να αποκτήσετε σφιχτά μπράτσα. Σταθείτε όρθια με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και απλώστε τα χέρια σας. Γυρίστε τους αντίχειρες προς τα πάνω και μετά προς τα κάτω. Κάντε 30 επαναλήψεις με τα χέρια απλωμένα.



3. Πλάγια σανίδα

Αυτή η άσκηση είναι καλή για την πλάτη και τους ώμους σας. Ξεκινήστε σε στάση πλάγιας σανίδας με τα πόδια ενωμένα και τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Χρησιμοποιήστε τον αγκώνα σας για να στηριχτείτε και σηκώστε το σώμα σας από το έδαφος, απλώνοντας το χέρι σας μπροστά. Για τους αρχάριους, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε χωρίς βάρη μέχρι να νιώσετε άνετα.



4. Άρσεις τρικέφαλων πάνω από το κεφάλι

Σταθείτε όρθια με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και ένα βαράκι στο ένα χέρι ενώ το άλλο χέρι βρίσκεται στην βάση του χεριού με το βαράκι. Λυγίστε το χέρι πίσω από το κεφάλι και μετά απλώστε το προς τα πάνω. Βεβαιωθείτε ότι όλοι οι μύες σας εμπλέκονται στην άσκηση. Προσθέστε βάρη καθώς αυξάνεται η δύναμη σας.



5. Κάμψεις με μπάλα

Ξεκινήστε από στάση σανίδας. Ακουμπήστε το ένα χέρι στο έδαφος και το άλλο στην μπάλα καθώς κατεβαίνετε κάνοντας κάμψη. Βάλτε εναλλάξ τα χέρια σας στην μπάλα επαναλαμβάνοντας τουλάχιστον 5 φορές για κάθε χέρι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μπάλα ή ακόμα και μία στοίβα από βιβλία. Το κόλπο είναι η κάμψη σας να ρίχνει περισσότερο βάρος στο ένα χέρι για να δουλεύονται οι μύες.



5 Απλές αλλά Θαυματουργές ασκήσεις για να Εξαφανίσετε το ενοχλητικό Λίπος κάτω από τα Μπράτσα. Reviewed by kamikaze.gr on 20.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.