Top Ad unit

5 βασικές τεχνικές στο μακιγιάζ που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει



Στις μέρες μας υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικά είδη μακιγιάζ ματιών και επομένως οι επιλογές είναι αμέτρητες. Έτσι, καταντά σχεδόν αδύνατον να μην μπερδευτούμε!


Έχοντας αυτό στο νου του το Bright Side ζήτησε την βοήθεια μιας επαγγελματία makeup artist.

Στη λίστα που ακολουθεί, μας παρουσιάζει τις 5 βασικές τεχνικές στο μακιγιάζ που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει και μας βοηθάει να καταλάβουμε ποια μυστικά ομορφιάς θα δείχνουν τέλεια σε κάθε γυναίκα, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και το στυλ της.

Δείτε λοιπόν την λίστα με τις τεχνικές στο μακιγιάζ και επιλέξτε το βάψιμο των ματιών σας ανάλογα με το τι σας ταιριάζει!
Κάθετη τεχνική μακιγιάζ ματιών



Αυτή η τεχνική μακιγιάζ είναι ιδανική για στενά ή μέτρια μάτια αφού τα κάνει να δείχνουν πιο μακριά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τρικ για να δημιουργήσετε τόσο βραδινά, όσο και καθημερινά μακιγιάζ. Απλά προσέξτε στην επιλογή των χρωμάτων για το μακιγιάζ των ματιών σας. Για ένα καθημερινό μακιγιάζ, είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε σκιές ενός χρώματος. Ωστόσο, αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό βραδινό μακιγιάζ, πειραματιστείτε άφοβα με τις αντίθετες αποχρώσεις. Απλά να θυμάστε έναν απλό κανόνα. Η πιο σκούρα σκιά ματιών θα πρέπει να εφαρμόζεται στην εξωτερική γωνία των ματιών.
Οριζόντια τεχνική μακιγιάζ ματιών



Αυτή η μέθοδος εφαρμογής μακιγιάζ είναι ιδανική για τις γυναίκες με στρογγυλά ή προεξέχοντα μάτια. Όπως υποδηλώνει και το όνομα της, οι σκιές ματιών εφαρμόζονται και σκιάζουν οριζόντια, γεγονός που κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο επιμηκυσμένα και με αμυγδαλωτό σχήμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι contour ή υγρό eyeliner για να σχεδιάσετε ένα περίγραμμα στην γραμμή των βλεφαρίδων.
Κλασσική (ανάμεικτη) τεχνική μακιγιάζ



Θα θέλετε να εφαρμόσετε τις σκιές ματιών σας τόσο οριζόντια όσο και κάθετα. Επίσης, η κλασσική τεχνική μακιγιάζ ματιών χρησιμοποιεί σκιές ενός χρώματος.
Τεχνική μακιγιάζ με μολύβι ματιών



Η τεχνική μακιγιάζ με μολύβι ματιών μπορεί να βοηθήσει στο να διορθωθεί το σχήμα σχεδόν όλων των ματιών. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά, δημιουργήστε τη γραμμή περιγράμματος στο κάτω και το πάνω βλέφαρο και φτιάξτε προσεκτικά τη σκίαση της. Αυτό το τέχνασμα θα σας βοηθήσει να ευθυγραμμίσετε τις γραμμές των ματιών σας. Το πινέλο σκίασης θα πρέπει να είναι σκληρό, επίπεδο, και στερεό στη δομή του. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε eyeliner στον εσωτερική κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σας.
Smokey eyes



Μιας και ο βασικός στόχος αυτής της τεχνικής μακιγιάζ είναι να δημιουργήσει ένα φανταστικό smokey eye εφέ, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη βάση στην σκίαση και να δημιουργήσετε μια απαλή μετάβαση από την μια απόχρωση στην άλλη. Το κλασσικό smokey eye μπορεί να φορεθεί τόσο για τις βραδινές σας εξόδους, όσο και κατά την διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, για τις βραδινές σας εμφανίσεις είναι προτιμότερο να επιλέξετε ζεστά φυσικά χρώματα. Και ένας ακόμη βασικός κανόνας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα dramatic smokey eye, είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα κραγιόν σε ουδέτερες αποχρώσεις έτσι ώστε να μην φαίνεται υπερβολικό το αποτέλεσμα.Πηγή: www.beautetinkyriaki.gr
5 βασικές τεχνικές στο μακιγιάζ που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει Reviewed by kamikaze.gr on 16.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.