Top Ad unit

Θυμάστε τον μικρούλη που γεννήθηκε με 4 πόδια και 2 Πέn; Μόλις δείτε πως έγινε μετά από 15 ώρες εγχείρησης, θα δακρύσετε!



Ένα μωρό, που γεννήθηκε με τέσσερα πόδια και δύο πέη, είχε μια επιτυχή εγχείρηση που του αφαιρέθηκαν τα επιπλέον όργανα.


Το αγοράκι που γεννήθηκε στην Ινδία, ανακηρύχθηκε «δώρο από το θεό» από τη μητέρα του Lalitamma, 23ετών, αφού κατάφερε να ανταπεξέλθει στην επίπονη εγχείρηση.

Γεννήθηκε με μια σπάνια αρρώστια όπου ένα παιδί γεννιέται με επιπλέον άκρα.

Ο πατέρας του, Chennabasava 26 ετών, αρχικά δεν ήθελε το παιδί του να υποβληθεί σε εγχείρηση και ήθελε να τον αναθρέψει όπως ήταν.

Είπε ότι η οικογένειά του ήταν φτωχή και δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά την ιατρική περίθαλψη, αλλά ευτυχώς το ζευγάρι άλλαξε το γνώμη.

Το ζευγάρι έχει επίσης άλλο ένα αγόρι, 3 ετών, που δεν έχει ιατρικές παθήσεις.

Μετά την επιτυχή χειρουργική επέμβαση, το αγόρι έχει τώρα δύο πόδια και όλοι ελπίζουν να αναρρώσει γρήγορα. οι γιατροί που τον παρακολουθούν είναι πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο του και οι γονείς του ανυπομονούν να τον κρατήσουν ξανά στην αγκαλιά τους.




Θυμάστε τον μικρούλη που γεννήθηκε με 4 πόδια και 2 Πέn; Μόλις δείτε πως έγινε μετά από 15 ώρες εγχείρησης, θα δακρύσετε! Reviewed by kamikaze.gr on 13.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.