Top Ad unit

Αυτή ήταν η 33χρονη από την Πτολεμαΐδα και ο γιος της - Tα πρόσωπα της τραγωδίας στο φρικτό τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας



Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το μέγεθος της τραγωδίας από το φρικτό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας...


Η μοίρα έπαιξε τραγικό παιχνίδι στην οικογένεια του άνδρα που αποφάσισε να κάνει μία στάση στο πάρκινγκ της εθνικής οδού. Ελάχιστες στιγμές αφού είχε κατέβει από το αυτοκίνητό του ένα Honda Civic, όλη του η ζωή άλλαξε.

Το οικογενειακό ταξίδι κατέληξε σε τραγωδία. Η 33χρονη σύζυγός του από την Πτολεμαΐδα και ο τριών ετών γιος τους που τον περίμεναν μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν ακαριαίο θάνατο μετά από τη σφοδρότατη σύγκρουση με την Porsche.

Ο άνδρας αμέσως μετά τη σύγκρουση των δύο ΙΧ πετάχτηκε έντρομος από την τουαλέτα και σε κατάσταση σοκ προσπαθεί να προσεγγίσει το σημείο που είχε παρκάρει το όχημά του. Αντ΄ αυτού αντίκρισε εικόνες φρίκης και συντρίμμια. Ο ίδιος αδυνατώντας να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί και όπως φαίνεται στο βίντεο, πιάνει με απόγνωση το κεφάλι του.



Αυτή ήταν η 33χρονη από την Πτολεμαΐδα και ο γιος της - Tα πρόσωπα της τραγωδίας στο φρικτό τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας Reviewed by kamikaze.gr on 27.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.