Top Ad unit

30 υπέροχα μανικιούρ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου



Αν ψάχνετε τα ιδανικά νύχια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που αποπνέουν ερωτισμό και ρομαντισμό, τότε τα σχέδια μανικιούρ που ακολουθούν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε.


Νύχια στα χρώματα του έρωτα που δεν είναι άλλα από το κόκκινο, το ροζ και το άσπρο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να επιλέξετε και βερνίκια όπως το μαύρο, το ασημί, το ανθρακί, το γκρι και όποιο άλλο εσείς επιθυμείτε για να το συνδυάσετε με το κόκκινο ή το ροζ. Παίξτε με τους συνδυασμούς και βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει υπέροχα μανικιούρ.

Στολίστε τα νύχια σας με καρδιές και γράμματα που σχηματίζουν λέξεις όπως Love, αλλά και πουά ή ριγέ σχέδια, τα οποία είναι all time classic επιλογές. Διακοσμήστε τα επίσης με swarovski, στρας ή glitter, μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μανικιούρ για το Χειμώνα 2017.

Ή μια από τις υπόλοιπες τάσεις στα νύχια για την εποχή. Ποιες είναι αυτές;

1. Negative space nails
2. Παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ
3. Τα πιο σκούρα των σκούρων βερνικιών
4. Νύχια με γραμμές
5. Μανικιούρ με δυο τόνους
6. Μανικιούρ με μεταλλικές λεπτομέρειες

Μια επίσης ωραία πρόταση είναι και τα color block nails. Τα πολύχρωμα σχέδια μανικιούρ που βασίζονται στον διαχωρισμό της επιφάνειας του νυχιού με διάφορα χρώματα. Στην προκειμένη περίπτωση παίξτε με τις αποχρώσεις του κόκκινου, του ροζ και του λευκού και σχεδιάστε τετράγωνα και ορθογώνια χρωματιστά σχέδια.

Πέρα όμως από τα χρώματα και τα σχέδια ένας ακόμη τρόπος για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό και πρωτότυπο μανικιούρ είναι να παίξετε με τις υφές. Νύχια γυαλιστερά και λαμπερά, ματ, βελούδινα, ανάγλυφα, ή με glitter είναι μόνο μερικές από τις ενδιαφέρουσες προτάσεις για ένα υπέροχο μανικιούρ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τέλος, αν δεν σας αρέσουν τα παιχνιδιάρικα μανικιούρ, μπορείτε απλά να επιλέξετε ένα υπέροχο σχέδιο με κόκκινα νύχια. Εξάλλου, αυτό είναι το χαρακτηριστικό χρώμα για την ημέρα των ερωτευμένων.
Δείτε 30 υπέροχα μανικιούρ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου



















Πηγή: www.beautetinkyriaki.gr

30 υπέροχα μανικιούρ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Reviewed by kamikaze.gr on 8.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.