Top Ad unit

30 ρομαντικά χτενίσματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου



Κάντε τον να σας ερωτευτεί ακόμη περισσότερο με ένα εντυπωσιακό χτένισμα, το οποίο θα κλέψει τις εντυπώσεις όχι μόνο όσον αφορά το ταίρι σας, αλλά και όσους θα σας συναντήσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.


Αναδείξτε τον ρομαντισμό σας μέσα από ένα ανάλαφρο και όμορφο χτένισμα σε κότσο, αλογοουρά, πλεξούδα, updo ή half up. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και ο συνδυασμός των βασικών χτενισμάτων που αναφέραμε μπορεί να δημιουργήσει ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ειδικά αν το συνδυάσετε με ένα ρομαντικό μανικιούρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας να δημιουργήσει και χτενίστε τα μαλλιά σας για την ημέρα των ερωτευμένων, κάνοντας κάτι πρωτότυπο και εκθαμβωτικό.

Δεν χρειάζεται να τρέχετε στα κομμωτήρια και να κάνετε στυλιζαρισμένα χτενίσματα, τα οποία μπορεί να σας κάνουν να μοιάζετε μεγαλύτερη σε ηλικία. Επιλέξτε ανάλαφρα και με νεανικό αέρα χτενίσματα που θα σας κάνουν να φαίνεστε νεότερη. Αποφύγετε τα μαλλιά χωρίς όγκο και τις αυστηρές χωρίστρες. Επιλέξτε για το βραδινό σας χτένισμα κάτι που θα δείχνει φυσικό και μπορεί να διαθέτει παιχνιδιάρικα στοιχεία όπως πλεξούδες.

Οι ανάλαφρες μπούκλες, αλλά και τα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα με Boho ύφος είναι ιδανικά για την μέρα αυτή. Μπορείτε αν θέλετε να συνδυάσετε τις ανάλαφρες μπούκλες σας με ένα half up σε σχήμα καρδιάς ή απλά να δώσετε όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού σας και να τα πιάσετε χαλαρά πίσω. Δημιουργήστε επίσης υπέροχες πλεξούδες με αρκετό όγκο και boho στυλ ή πιασμένες στο πλάι.

Όσον αφορά τους κότσους και τα updo, δοκιμάστε να τα κάνετε χαμηλά και να τα συνδυάσετε με μια πλαϊνή πλεξούδα ή να πιάσετε έναν ψηλό κότσο τύπου μπαλαρίνας, ο οποίος θα έχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού μια πλεξούδα. Επίσης, μπορείτε να κάνετε τον κότσο σας να έχει το σχήμα καρδιάς ή λουλουδιού.

Ακολουθήστε αν θέλετε και τα 8 απλά μυστικά hairstyling που θα σας κάνουν να δείχνετε τουλάχιστον 5 χρόνια νεότερη.
Δείτε 30 ρομαντικά χτενίσματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και πάρτε ιδέες!



















Πηγή: www.beautetinkyriaki.gr
30 ρομαντικά χτενίσματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Reviewed by kamikaze.gr on 7.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.