Top Ad unit

Μόλις δείτε τι δώρο έκανε στη γυναίκα του για την 20η τους επέτειο, θα συγκινηθείτε!



Τριαντάφυλλα, σοκολατάκια, ακόμα και κοσμήματα – αυτή είναι μια μικρή λίστα δώρων που μπορεί να κάνει ένας άντρας στην γυναίκα του για την επέτειο τους. Όσα χρόνια κι αν είστε παντρεμένοι, μπορείτε να γιορτάζετε την αγάπη και την τρυφερότητα σας με συγκινητικά δώρα σε κάθε σας επέτειο.
Αλλά για ένα ζευγάρι η επέτειος του γάμου τους θα σημαίνει από δω και πέρα πολύ περισσότερα. Για την Cindy και τον Scott Chafian, η 20η επέτειος γάμου τους σηματοδοτεί και τη μέρα που ο Scott έσωσε την ζωή της Cindy.

Συνήθως τα δώρα στην 20η επέτειο περιλαμβάνουν πορσελάνη ή λευκόχρυσο, αλλά ο Scott επέλεξε να σπάσει την παράδοση και έδωσε στην γυναίκα του κάτι πολύ πιο ξεχωριστό.


Ο Scott έδωσε στην Cindy το νεφρό του, αφού είναι αρκετά τυχερός ώστε να είναι συμβατοί. Η Cindy παλεύει με την πολυκυστική νόσο των νεφρών. Το αριστερό της νεφρό έχει αφαιρεθεί και το δεξί της υπολειτουργούσε.


“Ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να το δώσω στο άτομο που αγαπώ περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο”, λέει ο Scott. Σίγουρα δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτή την επέτειο!

Δείτε την συγκινητική τους ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

Μία πανέμορφη ιστορία αγάπης!

Μόλις δείτε τι δώρο έκανε στη γυναίκα του για την 20η τους επέτειο, θα συγκινηθείτε! Reviewed by kamikaze.gr on 8.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.