Top Ad unit

16 εκπληκτικές εφευρέσεις που θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σπίτι



Κάθε χρόνο, οι σχεδιαστές και οι εφευρέτες δημιουργούν νέα εργαλεία και αντικείμενα, που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη.


Διαλέξαμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες δημιουργίες, που θα ήταν πρακτικές στην καθημερινή μας ζωή. Δείτε 16 από αυτές παρακάτω.

#1 Εύκολο στη χρήση βύσμα
© yankodesign

Αυτό το βύσμα δεν είναι απλά όμορφο και κομψό, αλλά και εύκολο στη χρήση. Η τρύπα στη μέση του βύσματος σας επιτρέπει να το αφαιρείτε εύκολα από την πρίζα. Επιπλέον, το φως στο εσωτερικό του, σας υπενθυμίζει πως έχετε αφήσει μια συσκευή σε λειτουργία.

#2 Πλυντήριο με χώρο για επιπλέον γέμισμα
© Samsung

Αυτή η δημιουργία θα εκτιμηθεί από πολλούς ανθρώπους. Κυρίως από όσους έχουν βάλει πλυντήριο, αλλά αργότερα συνειδητοποίησαν πως δεν είχαν συμπληρώσει όλα τα ρούχα στον κάδο. Μια μικρή επιπλέον πόρτα στην ήδη μεγάλη πόρτα του πλυντηρίου, θα σας επιτρέψει να βάλετε έξτρα ρούχα. Αυτό μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια της πλύσης.

#3 Επαγγελματική κάρτα-λάμπα
© lowcost2

Μπορεί να είναι χρήσιμη στους ανθρώπους που πάντα χάνουν κάτι στην τσάντα τους. Για να την ανάψετε, θα πρέπει απλά να γυρίσετε τη λάμπα σε όρθια θέση και το υπόλοιπο σε γωνία 90 μοιρών. Αυτός ο φακός δεν χωρά μόνο στην τσέπη, αλλά και στο πορτοφόλι σας.

#4 Στήριγμα κρεμμυδιού
© lebabi

Απλά κρατήστε το κρεμμύδι σε αυτή τη θέση και κόψτε το.

#5 Ένα μοναδικό εργαλείο για όσους χάνουν συνεχώς κάτι
© getpixie

Αν τοποθετείτε τα πράγματά σας κάπου, αλλά μετά το ξεχνάτε και σπαταλάτε χρόνο ψάχνοντας, οι αισθητήρες του «Pixie» είναι για εσάς. Για να λειτουργήσει, θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια ειδική εφαρμογή στο κινητό σας και μια μικρή συσκευή σε ένα μπρελόκ ή στο πορτοφόλι σας. Θα δείτε έναν εικονικό χάρτη, όπου τα χαμένα σας αντικείμενα θα σημειώνονται σε ένα σταυρό.

#6 Προτζέκτορας πινακίδας για ποδηλάτες
© industrialdesignserved

Αυτή η πρωτότυπη ιδέα αναπτύχθηκε από τον σχεδιαστή Ελνούρ Μπαμπαγιεβ του Αζερμπαϊτζάν. Ο προτζέκτορας «Cyclee» επιτρέπει στους ποδηλάτες να δείχνουν στους άλλους οδηγούς τις επόμενες κινήσεις τους. Επιπλέον, γίνονται πιο ορατοί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η συσκευή προσαρμόζεται πίσω από το κάθισμα και τα σήματα εμφανίζονται αυτόματα, ανάλογα με τις κινήσεις του ποδηλάτη.

#7 Λεμόνι-υγραντήρας αέρα, για το σπίτι και το αυτοκίνητο
© amazon

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υγραντήρας για το σπίτι ή το αυτοκίνητο. Απομακρύνει αποτελεσματικά τη σκόνη, καθαρίζει τον αέρα μέσα στον κλειστό χώρο για να αποτρέψει το κρυολόγημα, ενώ σας απαλλάσσει από προβλήματα στατικού ηλεκτρισμού. Η άσηπτη ύγρανση μπορεί να εξαλείψει την κούραση και να δημιουργήσει ευχάριστη διάθεση.

#8 Μαξιλάρια για τους συντρόφους που βρίσκονται σε απόσταση
© hypebeast

Το στούντιο σχεδιασμού Αλληλεπίδρασης έχει αναπτύξει ένα μοναδικό μαξιλάρι για τα ζευγάρια που θέλουν πάντα να είναι μαζί, αλλά είναι σε μια σχέση εξ’ αποστάσεως. Είναι εύκολο στη χρήση. Όταν ένας από τους δύο συντρόφους πηγαίνει για ύπνο, ένας αισθητήρας στο μαξιλάρι στέλνει μήνυμα προς το άλλο και ανάβει ένα ωραίο ζεστό φως. Αν το αγκαλιάσετε σφιχτά, θα μπορείτε να ακούσετε τον χτύπο της καρδιάς του άλλου προσώπου.

#9 Κλειδαριά για καπάκια
© ebay

Το βάζο μπορεί να ανοίξει μόνο από εκείνους που έχουν τον κωδικό, ώστε να το ξεκλειδώσουν. Έτσι, δεν θα κινδυνεύουν τα αγαπημένα σας τρόφιμα από άλλους επίδοξους καταναλωτές.

#10 Ντους για σκύλους
© woofwasher360

Αυτή η δημιουργία θα σας βοηθήσει να πλύνετε ευκολότερα το κατοικίδιό σας.

#11 Ξυπνητήρι που φτιάχνει καφέ
© joshrenoufdesign

Το πρωινό ξύπνημα είναι πιο ευχάριστο αν μπορείτε να μυρίσετε τον φρέσκο καφέ. Ο Βρετανός σχεδιαστής Τζος Ρενουφ σκέφτηκε να συνδυάσει το ξυπνητήρι με την καφετιέρα.

#12 Κουτάλι-μετρητής
© imgur

Αυτή η μικρή συσκευή κουζίνας είναι χρήσιμη για όποιον έχει πρόβλημα μέτρησης των ποσοτήτων των συστατικών με την όραση. Μια ηλεκτρονική οθόνη στο κουτάλι, παρουσιάζει την ακριβή μέτρηση βάρους μέχρι τα 300 γραμμάρια.

#13 Λειτουργικά καλύμματα για τα πόδια του κρεβατιού
© wowamazing

Αυτές οι πλαστικές συσκευές έχουν 2 υποδοχές USB και κανονικές πρίζες, ώστε να σας επιτρέπουν να φορτίζετε τις συσκευές σας δίπλα στο κρεβάτι.

#14 Κουτάλι με στήριγμα
© imgur

Έτσι, το κουτάλι δεν θα βυθίζεται στο ποτήρι σας.

#15 Φορητό πληκτρολόγιο για το κινητό
© mobipukka

Πρόκειται για ένα καλοφτιαγμένο και εξαιρετικά φορητό πληκτρολόγιο, που θα σας διευκολύνει αν έχετε να πληκτρολογήσετε έγγραφα ή πρέπει να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο.

#16 Πέντε πιάτα σε ένα τηγάνι
© tiqitaqa

Τώρα, για να προετοιμάσετε αβγά, τηγανίτες, μπέικον και άλλα φαγητά, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πολλά τηγάνια. Όλα αυτά μπορούν να χωρέσουν σε ένα τηγάνι και συγκεκριμένα στο Μάστερ Παν που έχει 5 διαφορετικά τμήματα και αντικολλητική επίστρωση.
16 εκπληκτικές εφευρέσεις που θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σπίτι Reviewed by kamikaze.gr on 8.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.