Top Ad unit

15 εκπληκτικά TIPS που θα κάνουν τη ζωή σας πιο άνετη



Το να σκεφτείτε διαφορετικά μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη, να λύσετε προβλήματα που σας εκνεύριζαν και να ασχοληθείτε με ότι πραγματικά αγαπάτε.



Παρακάτω θα δείτε 14 μικρά κόλπα που σίγουρα είναι χρήσιμα.

#1 Αν κρεμάσετε μια μπάλα του τένις από την οροφή του γκαράζ ως το επίπεδο του παρμπρίζ, θα μπορείτε να παρκάρετε ευκολότερα το αμάξι σας. Μόλις το όχημα ακουμπήσει την μπάλα, θα είστε ακριβώς στο σωστό σημείο.

#2 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτού του είδους οικογενειακό ημερολόγιο για να σημειώσετε τα γενέθλια. Έτσι, δεν θα ξεχνάτε ποτέ να ευχηθείτε σε ένα συγγενή.

#3 Μπορείτε να κόψετε το λαιμό ενός άδειου μπουκαλιού και να το χρησιμοποιήσετε για να κλείσετε αεροστεγώς ένα πακέτο με μακαρόνια, δημητριακά ή πατατάκια.

#4 Με μια κρεμάστρα ρούχων θα κρατήσετε ανοιχτό το βιβλίο με τις συνταγές στην κουζίνα σας.

#5 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βάση ενός μεγάλου πλαστικού μπουκαλιού για να αναμείξετε ή να αραιώσετε μια μπογιά. Ο λαιμός του είναι χρήσιμος για να σταθεροποιηθεί το πινέλο.

#6 Αν δεν έχετε το σωστό εργαλείο για να ακονίσετε ένα ψαλίδι, απλά δοκιμάστε να κόψετε αλουμινόχαρτο. Κόψτε μερικές φορές και το ψαλίδι σας θα γίνει κοφτερό όπως στην αρχή.

#7 Για να αποφύγετε να βάλετε καρφιά στο στόμα σας (το κάνουν σχεδόν όλοι) καθώς κάνετε χειρονακτικές εργασίες, περάστε τα μέσα από τα γάντια εργασίας σας.

#8 Μια παλιά βάση βιβλίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για το τάμπλετ. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψετε χρήματα για ακριβά αντικείμενα.

#9 Το λεμόνι είναι ιδανικός αντικαταστάτης των απορρυπαντικών. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές μιας και δεν περιέχει χημικά.

#10 Χρησιμοποιήστε μια χτένα για να αποφύγετε να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας όταν χρησιμοποιείτε σφυρί και καρφιά.

#11 Δοκιμάστε να κρεμάσετε μερικούς γάντζους στην κουρτίνα της ντουζιέρας σας. Θα χρησιμεύσουν στο να έχετε διάφορα αντικείμενα δίπλα σας όταν τα χρειάζεστε.

#12 Χρησιμοποιώντας αυτό το τμήμα της παλιάς ζώνης αυτοκινήτου, θα ξέρετε πάντα που είναι τα κλειδιά σας.

#13 Χρησιμοποιήστε μαγνητικές λωρίδες για τα εργαλεία. Έτσι, όλα θα είναι έτοιμα και τακτοποιημένα όταν τα χρειαστείτε.

#14 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό μπουκάλι κέτσαπ όταν θέλετε να φτιάξετε κρέπες ή τηγανίτες. Έτσι, είναι πιο εύκολο να τοποθετήσετε τη σωστή ποσότητα στο τηγάνι χωρίς να λερώσετε τον χώρο.

Για να μην πέσετε πότε θύμα απάτης και για να μην σας κλέψουν τα στοιχεία της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας, μπορείτε βάψετε τα 4 τελευταία ψηφία της και να κολλήσετε ένα αυτοκόλλητο στο CVV (τριψήφιος αριθμός που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτα σας).

Πολλές κάρτες μπορούν να λειτουργήσουν και κομμένες. Μπορείτε να κόψετε την άκρη της κάρτα σας που περιέχει τα 4 τελευταία ψηφία. Κάλο βέβαια θα ήταν να μην το κάνετε εμείς το αναφέρουμε ως πληροφορία ότι πολλές κάρτες λειτουργούν και κομμένες.



Πηγή: tilestwra.com

15 εκπληκτικά TIPS που θα κάνουν τη ζωή σας πιο άνετη Reviewed by kamikaze.gr on 12.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.