Top Ad unit

Πατέρας ανοίγει την κάμερα και καταγράφει τα δίδυμα μωρά του στην πιο χαριτωμένη συνομιλία που ακούσατε ποτέ (VIDEO)



Τα όμορφα δίδυμα, η Merle και ο Stijn, μπορεί να μην είναι αρκετά μεγάλα παιδιά για να αρθρώσουν σωστά τις σκέψεις τους σε μια γλώσσα που να μπορούμε να κατανοήσουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους.



Τα δίδυμα έπαιζαν μεταξύ τους, όταν ο πατέρας τους τους είδε και τους τράβηξε βίντεο. Νόμιζε πως απλά κατέγραφε μια στιγμή παιχνιδιού, αλλά αυτό που είδε τον άφησε έκπληκτο. Ο πατέρας πιάνει τα δίδυμα στη μέση μιας πολύ ουσιαστικής συνομιλίας!



Ναι, τα δίδυμα πράγματι μιλάνε ο ένας στον άλλο, αλλά μιλάνε σε μια γλώσσα που – δυστυχώς – δεν μπορούμε να κατανοήσουμε.

Μετά από έρευνα, αποδεικνύεται ότι το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό ως cryptophasia. Το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται όταν τα δίδυμα αναπτύσσουν μια γλώσσα μεταξύ τους, και εκτιμάται ότι έως και το 50% των νεαρών διδύμων μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα δίδυμα επικοινωνούν, επειδή γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τον άλλο.

Ιδού η απόδειξη!


Πηγή: www.diaforetiko.gr

Πατέρας ανοίγει την κάμερα και καταγράφει τα δίδυμα μωρά του στην πιο χαριτωμένη συνομιλία που ακούσατε ποτέ (VIDEO) Reviewed by kamikaze.gr on 4.1.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.