Top Ad unit

Ο Άντρας της την κακοποιούσε και την πίεζε να μείνει έγκυος. Η εκδίκησή της μόλις γέννησε; Θα σας σοκάρει!



H Tammy Nelson βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση. O άντρας της την κακοποιούσε σωματικά, αλλά δεν μπορούσε να τον αφήσει, γιατί εξαρτιόταν οικονομικά από εκείνον. Το ζευγάρι δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με τον ένα γιο τους, κι έτσι όταν ο άντρας της θέλησε να κάνουν και δεύτερο παιδί, η Tammy αρνήθηκε.



Τελικά είπε ότι την πίεσε να μείνει έγκυος. Θέλοντας το καλύτερο για το δεύτερο παιδί της και λόγω της έλλειψης δεσίματος μαζί του, κατάλαβε ότι έπρεπε να του βρει μια καλύτερη ζωή.

“Μισείς τον εαυτό σου πολύ, επειδή νιώθεις ότι πρέπει να δεθείς με κάτι που βρέθηκε με φυσικό τρόπο μέσα σου και ότι το μητρικό ένστικτο πρέπει απλά να ξυπνήσει και να θέλεις να είσαι με το παιδί σου, είπε η Tammy στο ABC News. “Ένιωθα ένοχη που ποτέ δεν είχα αυτό το δέσιμο.”

Η Tammy αποφάσισε να ακολουθήσει έναν ασυνήθιστο τρόπο για να βρει οικογένεια για τον δεύτερο γιο της: το Craigslist. Η Tracey και ο Dan Citron είχαν κάνει πολλά για να βρουν ένα παιδί. Είχαν φτιάξει ιστοσελίδα, είχαν βγάλει προσωπική αγγελία, είχαν δημιουργήσει ακόμα και τηλεφωνική γραμμή. Τότε, ανακάλυψαν την Tammy στο Craigslist. Φαινόταν σαν θαύμα.

Η Tammy επέτρεψε στους Citron να υιοθετήσουν νόμιμα τον γιο της, Ben. Μετά από δύο χρόνια, η Tammy κατάφερε να ξαναχτίσει την ζωή της. Άφησε τον βίαιο άντρα της και βρήκε κάποιον που της φερόταν καλά. Αν και δεν της ήταν εύκολο να βλέπει στο Facebook φωτογραφίες του Ben να έχει όλα όσα δεν μπορούσε να του δώσει, ήξερε ότι είχε πάρει την σωστή απόφαση.

“Είναι δύσκολο να βλέπεις τον Ben να κάνει πράγματα που εγώ δεν μπόρεσα ποτέ να δώσω στον πρώτο μου γιο, όπως γυμναστική”, είπε. “Νομίζω ότι κάθε γονιός θέλει το καλύτερο που μπορεί να κάνει για το παιδί του. Είμαι χαρούμενη που ο Ben το έχει αυτό, αλλά μου δείχνει κατά κάποιο τρόπο και τις ανεπάρκειες μου με τον δικό μου γιο.”

Κατά την διάρκεια μια σύντομης συνάντησης με τους Citron, η Tammy είπε στην Tracey ότι ήταν ακριβώς η μητέρα που ήλπιζε. Η απόφαση που πήρε η Tammy δεν ήταν εύκολη, αλλά ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει.

Δείτε την ιστορία τους στο βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή:diaforetiko.gr
Ο Άντρας της την κακοποιούσε και την πίεζε να μείνει έγκυος. Η εκδίκησή της μόλις γέννησε; Θα σας σοκάρει! Reviewed by kamikaze.gr on 6.1.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.