Top Ad unit

Μόνο ένας στους Εκατό ανθρώπους Μπόρεσε να βρει το ΛΑΘΟΣ σε ΑΥΤΗΝ την Φωτογραφία. Εσύ Τολμάς να Προσπαθήσεις;



Μια φαινομενικά απλή φωτογραφία από έξι κοπέλες έχει προκαλέσει σπαζοκεφαλιά στο διαδίκτυο. Στη φωτογραφία οι νεαρές κοπέλες κάθονται δίπλα δίπλα σε έναν καναπέ, αλλά φαίνεται ότι κάτι λείπει και γίνεται προφανές με μια πιο κοντινή εξέταση της φωτογραφίας.


Από τότε που μοιράστηκε, έχει σχολιαστεί εκατοντάδες φορές και έχει διχάσει τους χρήστες του διαδικτύου. Μπορείτε να εντοπίσετε τι δε πάει καλά με την παρακάτω φωτογραφία;



Αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά, θα δείτε ότι η τρίτη κοπέλα από τα αριστερά φαίνεται ότι δεν έχει πόδια.

Μία χρήστης σχολίασε: «Νομίζω ότι η πρώτη κοπέλα έχει ρίξει τα πόδια της πάνω από τα πόδια της δεύτερης κοπέλας», ενώ άλλοι μπερδεύτηκαν με τη κοπέλα τέρμα δεξιά που φαίνεται να έχει πολύ μακριά πόδια.







Η πιο λογική εξήγηση έρχεται από έναν χρήστη που σχολίασε: «Τα πόδια της δεύτερης κοπέλας είναι πίσω από τα πόδια της πρώτης κοπέλας.» Αυτό θα σήμαινε ότι η τρίτη κοπέλα κάθεται υπό γωνία.

Η φωτογραφία είναι μια οπτική ψευδαίσθηση, που έχει προκαλέσει σπαζοκεφαλιά.

Τον Οκτώβριο κυκλοφόρησε μια φωτογραφία με τρεις κοπέλες που κάθονται σε παγκάκι πάρκου και προκάλεσε απορίες.



Με μια προσεκτική εξέταση φαίνεται ότι οι τρεις κοπέλες κάθονται στον αέρα . Η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι στο παγκάκι λείπουν κάποιες σανίδες. Still confused? The device is just beside the right side table leg at the top of the photo.

It may seem a simple find, but it has left thousands bewildered.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι πολύ δημοφιλείς στο διαδίκτυο. Με την πρώτη ματιά στη παρακάτω φωτογραφία φαίνεται μια συνηθισμένη selfie μιας γυναίκας.



Σε μια πιο προσεκτική επιθεώρηση φαίνεται πως η κοπέλα έχει 6 δάχτυλα αντί για 5. Αλλά το συγκεκριμένο ήταν αποτέλεσμα Photoshop.



Όπως και η παρακάτω φωτογραφία έγινε viral, όπου σε ένα χαλί με περίτεχνο σχέδιο κρύβεται ένα κινητό με παρόμοιο σχέδιο θήκης.



Μπορείτε να το βρείτε; Βρίσκεται δίπλα στο δεξί πόδι του τραπεζιού.





Μια παρόμοια σπαζοκεφαλιά είναι ένα κρυμμένο αντικείμενο στο κάθισμα του αυτοκινήτου.



Είναι ένα καμουφλαρισμένο iPad με θήκη που έχει το ίδιο χρώμα με το δερμάτινο κάθισμα!



Credit: DailyMail
Μόνο ένας στους Εκατό ανθρώπους Μπόρεσε να βρει το ΛΑΘΟΣ σε ΑΥΤΗΝ την Φωτογραφία. Εσύ Τολμάς να Προσπαθήσεις; Reviewed by kamikaze.gr on 8.1.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.