Top Ad unit

Σκυλίτσα ευγνωμονεί τη γυναίκα που την έσωσε και της δίνει τα κουτάβια της - Δείτε το συγκινητικό βίντεο



Συγκίνηση προκαλεί το βιντεάκι που δείχνει ένα θηλυκό πιτ μπουλ να βάζει τα 11 νεογέννητα κουταβάκια της στην αγκαλιά του αφεντικού της.


Η σκυλίτσα, η οποία εγκαταλείφθηκε από το προηγούμενο σπίτι της και υιοθετήθηκε από τη Stevoni Wells Doyle, έψαχνε ένα ήσυχο και ζεστό μέρος για να γεννήσει τα μικρά της.

Και στάθηκε τυχερή αφού η γυναίκα τη βρήκε, την περιέθαλψε και της προσέφερε αυτό που ήθελε. Η μικρή σκυλίτσα νιώθοντας απεριόριστη ευγνωμοσύνη και θέλοντας να ευχαριστήσει την σωτήρα της, της «εμπιστεύεται» τα κουταβάκια της και τα τοποθετεί ένα προς ένα στην αγκαλιά της.

Η Stevoni Wells Doyle αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι τιμή μου που διάλεξε εμένα για να εμπιστευτεί τα κουτάβια της αλλά και τον εαυτό της» και συμπληρώνει: «Νομίζω ότι αισθάνεται ανασφάλεια ακόμα ως νέα μαμά και γι’ αυτό χρειάζεται την αγάπη και την επιβεβαίωση από κάποιον που αγαπά και εμπιστεύεται».




Πηγή: www.defencenet.gr
Σκυλίτσα ευγνωμονεί τη γυναίκα που την έσωσε και της δίνει τα κουτάβια της - Δείτε το συγκινητικό βίντεο Reviewed by kamikaze.gr on 27.1.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.