Top Ad unit

Ένιωθε έντονα ότι «κάτι δεν πήγαινε καλά» με την εγκυμοσύνη της μαμάς της! Όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, οι γιατροί ΠΑΓΩΣΑΝ!…



Ενώ οι νέοι γονείς ελπίζουν ότι τα τετράποδα μωρά τους θα τα πάνε καλά με το νεογέννητο τους, μπορεί μερικές φορές να ζηλεύουν και να δυσανασχετούν με το γεγονός ότι κάποιος τους κλέβει όλη την προσοχή, κάτι που ήταν και ο λόγος που οι φίλοι ενός ζευγαριού τους πρότειναν να απαλλαγούν από το σκυλί τους, την Keola.


Αλλά η 21χρονη Alhanna Butler και ο σύζυγός της Ricky, δεν μπορούσαν να αποχωριστούν την αγαπημένη τους σκυλίτσα, η οποία ήταν η πρώτη που συνειδητοποίησε ότι η Alhanna ήταν έγκυος. «Κάναμε συνέχεια τεστ, αλλά χωρίς τύχη. Συνέχισαν να βγαίνουν αρνητικά», δήλωσε η Alhanna.

«Μια μέρα έκανα ένα τεστ που βγήκε αρνητικό και μετά βγήκα έξω για ψώνια. Όταν επέστρεψα, η Keola είχε πάει στον κάδο και είχε πάρει το τεστ εγκυμοσύνης. Ποτέ δεν είχε αγγίξει τους κάδους πριν, γι “αυτό ήταν πολύ περίεργο. Κάθισε με το τεστ μπροστά μου σαν να προσπαθούσε να μου πει κάτι.»

«Το άρπαξα και είδα μια αμυδρή δεύτερη γραμμή – δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το έδειξα στον Ricky αμέσως και του είπα ότι η Keola έλεγε ότι ήμουν έγκυος, αλλά είπε ότι η γραμμή ήταν πολύ θωλή και ήταν απλά σύμπτωση», δήλωσε η Alhanna. Αλλά η Keola είχε δίκιο, ήταν δύο εβδομάδων έγκυος.

«Ήμασταν και οι δύο πανευτυχής και συνειδητοποιήσαμε ότι η Keola ήταν πραγματικά ένας ξεχωριστός σκύλος ο οποίος μπορούσε να ανιχνεύσει πράγματα που εμείς δεν μπορούσαμε.» Αλλά 16 εβδομάδες αργότερα, η Alhanna πήγε στο νοσοκομείο με έντονο πόνο και οι γιατροί είπαν πως δεν ήταν τίποτα.

Η Keola αισθάνθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και προσπάθησε απεγνωσμένα να τους το πει.

«Κανείς δεν κατάλαβε πόσο άρρωστη ήμουν – μόνο η Keola. Εκείνη με έσπρωχνε και έκλαιγε και εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί. Ο Ricky είπε ότι έκανε σαν τρελή κάθε φορά που πήγαινε στη δουλειά, κάτι που δεν είχε ξανακάνει», είπε η Alhanna.

Η Alhanna αποφάσισε τελικά να ακούσει την Keola, αλλά όταν έφτασε στο νοσοκομείο, κατέρρευσε και σχεδόν πέθανε από έναν ιό ανθεκτικό στα αντιβιοτικά και μια λοίμωξη των νεφρών. Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν την Alhanna και τον αγέννητο γιο της, και της είπαν ότι αν είχε έρθει σε έστω και μία ημέρα αργότερα, πιθανότατα τώρα να ήταν νεκρή. «Δεν έχω απκαμία αμφιβολία ότι τόσο εγώ όσο και ο Lincoln δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα αν δεν ήταν η Keola», είπε.
Ένιωθε έντονα ότι «κάτι δεν πήγαινε καλά» με την εγκυμοσύνη της μαμάς της! Όταν έφτασαν στο νοσοκομείο, οι γιατροί ΠΑΓΩΣΑΝ!… Reviewed by kamikaze.gr on 27.1.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.