Top Ad unit

Τώρα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΣΟΚ του Αρνιακού: «ΠΡΟΣΟΧΗ- Σε λίγες ώρες θα ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ στο χιόνι αυτές οι περιοχές»


Σιβηρία και σήμερα, θυμίζει η χώρα. Η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές έχει πέσει ακόμα και στους -18 βαθμούς Κελσίου. -Σαρώνει το πρωτοφανές κύμα ψύχους στη χώρα μας –Αρκετές περιοχές έχουν «ντυθεί» στα λευκά -Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Αλόννησος, Σκόπελος και Κύμη –Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα, σύ...
Σιβηρία και σήμερα, θυμίζει η χώρα. Η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές έχει πέσει ακόμα και στους -18 βαθμούς Κελσίου.

-Σαρώνει το πρωτοφανές κύμα ψύχους στη χώρα μας –Αρκετές περιοχές έχουν «ντυθεί» στα λευκά -Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Αλόννησος, Σκόπελος και
Κύμη –Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό.

Χιονοπτώσεις αναμένονται και σήμερα σε Εύβοια, Κύμη, Σποράδες, Κυκλάδες και Κρήτη.
Πού θα χιονίσει στην Αττική

Στην Αττική ο χιονιάς αναμένεται να χτυπήσει από το απόγευμα και κυρίως από το βράδυ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ΑΝΤ 1, ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός.


Κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα χιονίσει κυρίως στα ορεινά και στις βόρειες περιοχές, ενώ χιόνια θα πέσουν ακόμα και μέσα στο Λεκανοπέδιο.
Μάλιστα, όπως είπε ο Τάσος Αρνιακός, κατά τόπους χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το πρωί της Τρίτης (10/01) και στις ακτές της Αττικής, όπως σε Ραφήνα και Μαραθώνα.

Όπως είπε ο Τάσος Αρνιακός, κατά τόπους χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το πρωί της Τρίτης (10/01) και στις ακτές της Αττικής, όπως σε Ραφήνα και Μαραθώνα.

«Αυτή τη φορά ο χιονιάς θα είναι πιο ισχυρός από τις προηγούμενες ημέρες, ενώ θα το «στρώσει» στα βόρεια του νομού» ανάφερε ο μετεωρολόγος, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να το «στρώσει» σε μία νοητή γραμμή από την Αττική Οδό και πάνω.

Από το μεσημέρι της Τρίτης ο καιρός στην Αττική αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση.

Ωστόσο, ο υδράργυρος θα πέσει ακόμα και στους -5 βαθμούς Κελσίου.
Τώρα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΣΟΚ του Αρνιακού: «ΠΡΟΣΟΧΗ- Σε λίγες ώρες θα ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ στο χιόνι αυτές οι περιοχές» Reviewed by anna on 10.1.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.