Top Ad unit

Αν θέλεις να προχωρήσεις στη ζωή σου άλλαξε πρώτα αυτά τα 7 πράγματα


Κανείς δεν μπορεί να πάει πίσω και να ξεκινήσει κάνοντας μια νέα αρχή, αλλά ο καθένας μπορεί να
αρχίσει σήμερα και να δημιουργήσει ένα καλύτερο νέο τέλος. Αυτή η ατάκα δεν είναι δική μας αλλά ταιριάζει απόλυτα με το θέμα μας! Αν θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου πρέπει να αλλάξεις όλα όσα σου γράφουμε παρακάτω!

Εμείς, ξεκινάμε από σήμερα κιόλας!

Σταμάτα να ασχολείσαι με ανθρώπους που δεν αξίζουν!
Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να περνάς τον λίγο χρόνο ου έχεις στη διάθεση σου με άτομα που χαλάνε την ηρεμία σου και δεν σου συμπεριφέρονται όπως σου αξίζει! Αν κάποιος θέλει να είναι στη ζωή σου και εσύ στην δική τους θα προσπαθήσουν να την προσαρμόσουν έτσι ώστε να είστε όλοι χαρούμενοι! Δεν θα νοιάζονται για τον εαυτό τους και δεν θα σε επικρίνουν! Θα σε υπολογίζουν στη ζωή τους όπως προσπαθείς να κάνεις και εσύ! Αν δεν τα κάνουν αυτά…. Θα βρεις άλλους καλύτερους!

Σταμάτα να κρύβεσαι από τα προβλήματα σου!
Αν μαζεύεις όλα τα προβλήματα και τα κρύβεις κάτω από ένα φανταστικό χαλάκι, μάντεψε, κάποια στιγμή αυτό το χαλάκι θα έχει τόσα εξογκώματα που το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χτυπάς τα μούτρα σου! Κανένας δεν είναι τέλειος και κανένας δεν έχει μια στρωτή ζωή χωρίς προβλήματα, απλώς πρέπει να μάθεις να τα αντιμετωπίζεις σήμερα ώστε να μην μαζεύονται βουνό και δεν μπορείς να τα λύσεις!

Σταμάτα να λες ψέματα στον εαυτό σου!
Μπορείς να πεις όσα ψέματα θέλεις στον εαυτό σου αλλά κατά βάθος θα ξέρεις την αλήθεια! Η ζωή σου όμως θα βελτιωθεί μόνο αν πάρεις ρίσκα, αν αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις κατάματα και το βασικότερο… αν μάθεις να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου θα δεις πως και όλοι οι άλλοι θα είναι πιο ειλικρινείς μαζί σου!

Σταμάτα να βάζεις τις ανάγκες των άλλων σε προτεραιότητα!
Είναι πολύ όμορφο να νοιάζεσαι για τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, αλλά όταν οι ανάγκες τους μπαίνουν σε προτεραιότητα και οι δικές σου είναι σε τριτοτέταρτη μοίρα, κάτι κάνεις λάθος! Το πιο επώδυνο πράγμα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι να χάσεις τον εαυτό σου στην προσπάθεια να αγαπήσεις κάποιον άλλον!

Σταμάτα να είσαι κολλημένος στο παρελθόν!
Μπορεί η σχέση που είχες με την Κατερίνα να ήταν εκπληκτική, ή η δουλειά στην προηγούμενη εταιρεία να σε κάλυπτε σχεδόν καθολικά αλλά δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιούμε παρελθοντικό χρόνο! Όσα μένεις κολλημένος στο παρελθόν κλείνεις την πόρτα σε όσα πρόκειται να έρθουν τη ζωή σου στο μέλλον και θα δημιουργήσουν κάτι πολύ καλύτερο στο παρόν σου!

Σταμάτα να φοβάσαι να κάνεις λάθος!
Πολλές φορές αρνιόμαστε να κάνουμε κάτι ή φοβόμαστε να πάρουμε μία απόφαση καθώς η ιδέα της αποτυχίας μας τρομάζει! Αν δεν κάνεις λάθος όμως δεν πρόκειται να μάθεις! Θα ζεις πάντα μέσα στην γυάλινη φούσκα σου και δεν πρόκειται να αποκτήσεις εμπειρίες! Σκέψου να μην σου είχαν επιτρέψει να κάνεις ποδήλατο για να μην χτυπήσεις τα γόνατα σου… Μην ξεχνάς πως κάθε επιτυχία έχει μέσα της ένα μονοπάτι στρωμένο από αποτυχίες και κάθε αποτυχία οδηγεί στην επιτυχία.

Σταμάτα να μπαίνεις σε σχέσεις για τους λάθος λόγους!
Οι σχέσεις πρέπει να επιλέγονται με σύνεση. Είναι καλύτερα να είσαι μόνος παρά να είσαι σε μία σχέση με την πιο όμορφη κοπέλα της παραλίας η οποία όμως πέρα από ένα καλοσχηματισμένο σώμα δεν έχει να σου παρέχει τίποτα άλλο! Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να βιαστείς, αν κάτι είναι γραφτό να γίνει, θα συμβεί – στο σωστό χρόνο, με το σωστό πρόσωπο, και για τον καλύτερο λόγο. Οπότε η ομορφιά, τα χρήματα ή η ανάγκη για έναν σύντροφο δεν είναι καλός οδηγός!
Της Εύας Μανωλαράκη
Αν θέλεις να προχωρήσεις στη ζωή σου άλλαξε πρώτα αυτά τα 7 πράγματα Reviewed by anna on 15.1.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.