Top Ad unit

43 φωτογραφίες που δείχνουν την απίστευτη δύναμη που χρειάζεται για να γεννήσει μια γυναίκαΌποιες και αν είναι οι συνθήκες, η γέννα είναι κάτι δύσκολο.
Είναι δύσκολη για τη μητέρα που τη χτυπά η μία σύσπαση μετά την άλλη, που προσπαθεί να πάρει αναπνοή, δύσκολη για τη μητέρα που κρατιέται καθώς περιμένει την επισκληρίδιο, για τη μητέρα που προσεύχεται σιωπηλά από μέσα της καθώς περιμένει κάτω από τα φώτα του χειρουργείου να ξεκινήσει η καισαρική της και είναι δύσκολη για τη μαμά που προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη καθώς φέρνει το προωράκι της στον κόσμο…


Και όμως η δύναμη που βρίσκουν όλες αυτές οι γυναίκες τις στιγμές του τοκετού τους, τότε που είναι πιο ευάλωτες από ποτέ, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.

Εδώ 43 ταλαντούχοι φωτογράφοι τοκετών μοιράζονται μαζί μας στιγμές που απαθανάτισαν και δείχνουν ακριβώς αυτή την απίστευτη δύναμη γυναικών κατά τη διάρκεια του τοκετού τους!Sarah Lewis Photography

Πολλές φορές η δύναμη έρχεται σε ζευγάρια. Αυτές οι φίλες -δυο φορές τις πέρασαν για αδερφές από το προσωπικό του νοσοκομείου- ήταν σιωπηλά συνδεδεμένες καθώς αυτή η μανούλα έφερνε στο κόσμο το μωρό της μετά από μια προηγούμενη απώλεια…

2Ashley Marston Birth Lifestyle Documentary Photographer

Ένιωσα τόσο μεγάλη σύνδεση με αυτή τη μαμά καθώς τραβούσα αυτή τη φωτογραφία. Πίστευα ότι όποια γυναίκα στον κόσμο τη δει θα σκεφτεί «Ναι, ήμουν και εγώ σε εκείνη τη θέση. Κράτα γερά!»

3Fox Valley Birth and Baby

Αυτή η μαμά ήταν σε φάση τοκετού για πολλές μέρες, αλλά δεν έχασε ποτέ την αντοχή, τη θετικότητα και το χιούμορ της. Ξέρω πως θα χρησιμοποιήσει την δύναμη που πήρε από τον τοκετό της στα χρόνια που θα έρθουν καθώς θα εξερευνά τη μητρότητα και όλα της τα εμπόδια.

4Chanda Williams

Αυτή η μαμά δούλεψε σκληρά για να γεννήσει το μωρό της στο νερό, με τον πατέρα και τη μαία να είναι εκεί για να τη στηρίζουν.

5Sarah Lewis Photography

Αυτή η μαμά πέρασε από έναν πολύ γρήγορο, οξύ τοκετό για να φέρει το τρίτο της παιδι στον κόσμο. Δύο λεπτά μετά από αυτή τη φωτογραφία, το μωρό γεννήθηκε στα χέρια του πατέρα του.

6Shoots and Giggles Photography

Αυτή η μαμά δέχεται ένα ήσυχο, υποστηρικτικό άγγιγμα από το γιο της κατά τη διάρκεια μιας σύσπασης.

7Emily Lapish Photography

Μετά από την δραματική εμπειρία του να γεννήσει ένα νεκρό μωρό, η Kara έκανε επεμβάσεις και έλαβε θεραπείες που θα της επέτρεπαν να γεννήσει ένα τελειόμηνο μωρό.

8Laura Short Photography

Καθώς η μαμά αυτή έβγαινε από την μπανιέρα, μια σύσπαση την έριξε στο πάτωμα. Ο σύζυγός της ήταν εκεί για να την στηρίζει.

9Angela Gallo

Αυτή η μαμά γέννησε μετά από πρόκληση τοκετού και παρά την ένταση των συσπάσεων της που ερχονταν σαν απανωτά κύματα, κατάφερε να φέρει στον κόσμο το μωρό της στις 36 εβδομάδες. Θα θυμάμαι την αντοχή και τη δύναμή της για πάντα.

10Vanessa Brack Photography

Το πρωτότοκο παιδί αυτής της μαμάς την κρατούσε σφιχτά αγκαλιά καθώς έπαιρνε αναπνοές κατά τη διάρκεια μιας συστολής. Μπορείς να νιώσεις τη δύναμη της να τυλίγει και τις δυο εκείνη τη στιγμή.

11Monet Nicole Birthing Stories

Κατά τη διάρκεια κάθε σύσπασης, αυτή η μαμά άκουγε τι της έλεγε το σώμα της να κάνει -να κινηθεί, να αναπνεύσει, ακόμα και να γελάσει!

12Lindsay AskinsSpot of Serendipity

Αυτή η μαμά είχε έναν πολύ γρήγορο τοκετό με το δεύτερο παιδάκι της, οπότε όλοι πιστεύαμε ότι το τρίτο θα… πέσει από μόνο του. Αντίθετα είχε για ολόκληρες εβδομάδες σημάδια τοκετού που όλο ξεκινούσαν και όλο σταματούσαν… Τελικά χρειάστηκε να περάσει μια ολόκληρη νύχτα και να φτάσει το επόμενο απόγευμα για να έρθει τελικά στον κόσμο το κοριτσάκι της -και μάλιστα γεννήθηκε με τον σάκο! Ήταν μια τέλεια μέρα με πολλά δάκρυα χαράς!

13Luciddream Photography Inc

Αυτή η δυνατή μαμά μένει αφοσιωμένη ακούγοντας μουσική. Λατρεύω το τατουάζ της. Είχε και ένα ακόμα στο πόδι της το οποίο έγραφε «Just breathe». Ήταν η πέμπτη της εγκυμοσύνη και το πρώτο μωρό που κατάφερε να πάρει στο σπίτι με τον σύντροφό της…. Ένα αληθινό μωρό ουράνιο τόξο!

14Steph Jones Photography

Πιστεύω με όλη μου την ψυχή ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν το αληθινό μέγεθος της δύναμής τους, μέχρι να γεννήσουν!

15Jessie Fultz Photography

Αυτή η μαμά έδειξε τόση δύναμη στις 11 ώρες του τοκετού της που περιλάμβανε πολλές ώρες εξωθήσεων… Η υπέροχη doula της τής έδωσε έδωσε ένα μαντήλι για να τη βοηθήσει με το σπρώξιμο όταν πια είχε αρχίσει να κουράζεται πολύ.

16Katy Rose Photography

Με τη βοήθεια της βοηθού μητρότητας, αυτή η μαμά λικνιζόταν μπρος πίσω κατά τη διάρκεια μιας συστολής.

17Masha Gorgiev

Αυτή η μαμά εκμεταλλεύτηκε τα διαλείμματα ανάμεσα στις συσπάσεις για να ξεκουράζεται.

18Colleen Losse TC birth photographer

Αυτή η μανούλα γέννησε τόσο ήρεμα και όμορφα, γελώντας και μιλώντας κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του τοκετού της. Όταν ήρθε η ώρα να σπρώξει, ήταν αφοσιωμένη και αποφασισμένη και δούλεψε με τόση δύναμη και ομορφιά!

19Jennifer Hamilton Mamarazzi Photography

Αυτή ήταν «Η στιγμή» – η στιγμή που σχεδόν κάθε γυναίκα βιώνει στον τοεκτό όταν έχει αυτό το συναίσθημα του «Δεν μπορώ να τα καταφέρω». Καθώς ήταν συνεπαρμένη από τα συναισθήματα, ο άντρας της την ηρεμούσε και λίγα λεπτά αργότερα γέννησε το γλυκό της αγόρι. Το ακόμα τελειότερο; Αυτή η γυναίκα είναι παρένθετη μητέρα και αυτό είναι το δεύρερο μωρό που γέννησε για ένα υπέροχο ζευγάρι που είναι παραπάνω από ευγνώμονες για τη δύναμή της!

20Holly Michelle Photography

Δύναμη!

21Laura Beck Photography Lubbock Texas Photographer

Aυτός ο τοκετός ήταν δύσκολος για αυτή τη μαμά. Είχε σχεδιάσει μια γέννα σε νερό στο σπίτι, αλλά καθώς τοκετός ήταν σε εξέλιξη, χρειάστηκε να βγει εκτός σχεδίου και να πάει στο νοσοκομείο. Η μαία πρότεινε να… τραβήξουν σχοινί, κάτι που βοήθησε τη δυνατή αυτή μαμά να βγάλει επιτέλους το μωρό της προς τα έξω!

22Nicole Burmeister Nicole In Bold

Η περισσότερη δύναμη που βλέπεις κατά τη διάρκεια ενός τοκετού προέρχεται από την ίδια τη μαμά, αλλά μπορεί να τη συναντήσεις και στην ομάδα υποστήριξής της. Λάτρεψα που ήμουν μάρτυρας αυτής της στιγμής – μετά από τις 15 ώρες ενός τοκετού που κράτησε τελικά 36 ώρες στο σύνολο. Δείχνει την αφοσίωση και το πάθος που έχουν αυτοί οι δύο άνθρωποι ο ένας για τον άλλο!

23Megan Soto Photography

Αυτή η μαμά μου ειπε «Αυτός ήταν ο τέταρτος φυσικός τοκετός μου. Κάθε φορά, όταν έφτανα στα άκρα και άρχιζα να σκέφτομαι την επιλογή της επισκληριδίου ήταν πια αργά για να μου την κάνουν. Για αυτό δεν αμφισβητώ ποτέ τον τρόπο που η οποιαδήποτε μαμά έφερε το παιδί της στον κόσμο. Είναι δύσκολο όπως και να το κάνεις!»

24Isadora Photography

Αυτός είναι ο δεύτερος τοκετός για αυτή τη μαμά. Την πρώτη φορά είχε σχεδιάσει μια γέννα στο σπίτι, αλλά έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Και να τη τώρα, λίγα λεπτά πριν συναντήσει το γιο της!

25Dianna Bertrand Photography

Όταν ήρθε η ώρα να σπρώξει, αυτή η μαμά επέλεξε να σοβαρευτεί για τα επόμενα 45 λεπτά μέχρι να συναντήσει τελικά το κοριτσάκι της.

26Junebug Photogpraphy

Αυτή η μαμά περασε ώρες να σπρώχνει πριν καταλήξει να χρειάζεται καισαρική. Προσπάθησε τόσο σκληρά, αλλά το αγόρι της γεννήθηκε τελικά πάνω από 4.5 κιλά και με ένα τεράστιο κεφαλι! Η καισαρική της ήταν πολύ ήρεμη και όμορφη!

27Tara Leach Photography

Αυτή η μαμά έδειξε τόση δύναμη! Είναι τιμή να σε καλούν σε ένα μέρος τοκετού και πάντα νιώθω μεγάλη τιμή για το προνόμιο αυτό…

28Vanessa Mendez Birth Photography

Η δύναμη που δειχνουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του τοκετού και της γέννας είναι πηγή έμπνευσης! Αυτή η μαμά έδειξε τόση δύναμη που συχνά πυκνά τη σκέφτομαι!

29Isabell Steinert Photography

Αυτή η μαμά επέλεξε ένα βαθύ κάθισμα όταν ήρθε η ώρα να εξωθήσει. Κοιτάξτε τα χέρια της: ειναι δυνατή!

30Jessica Mehu Born Birth Photography

Αυτή ήταν μια επείγουσα καισαρικη. Απαθανάτισα αυτή τη συγκινητική στιγμή στο χειρουργείο μετά από ένα κυκεώνα αβεβαιώτητας και άγχους!

31LeMae Photography

Aυτή είναι μία από τις πιο έντονες στιγμές αυτής της γέννας. Αυτή η μαμά παλεύει τόσο σκληρά να μην σπρώξει, γιατί δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα. Χρειαζόταν λοιπον να σφίξει κάποιον με όλη της τη δύναμη, καθώς η βοηθός μητρότητας τη βοηθά να απαλύνει την πίεση που νιώθει…

32C Daisy Photography

Αυτή η μαμά σφίγγει το σεντόνι καθώς φέρνει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της -και το πρώτο της κορίτσι! Έσπρωχνε μόνο για δέκα λεπτά.

33Hillarie Mae Photography

Aφού έδωσε όλο της το είναι σε έναν 24ωρο τοκετό χωρίς επισκληρίδιο, η μαμά αυτή απλώνει τα χέρια να πιάσει και να γνωρίσει το νέο της αγόρι!

34LOVE by Krista Evans Photography

Η αποφασιστικότητα αυτής της μαμάς καθώς έφερνε στον κόσμο τον γιο της ήταν απίστευτη! Της είπαν ότι θα έπρεπε να σπρώξει με όλη της την πίστη και κατάφερε να συγκεντρώσει όλη της τη δύναμη σε εκείνη ακριβώς τη στιγμή!

35Vivien Stembridge Photographer

Αυτή η φοβερή μαμά είχε έναν πολύ γρήγορο, θυμωμένο τοκετό. Η ανακούφισή της που τελείωσε και κατάφερε να πάρει στα χέρια της το μωρό της είναι ξεκάθαρη!

36Anna Pollitt Photography

Η στιγμή που μια μητέρα βλέπει και κρατάει τη ζωή που μεγάλωσε στο σώμα της και έφερε στον κόσμο; Απερίγραπτη!

37Capturing Joy Birth Services

Δάκρυα πονου και κόπου που έγιναν δάκρυα χαράς για αυτή την πρωτάρα μαμά που πήρε τελικά το κοριτσάκι της στην αγκαλιά της! Είχε έναν πολύ έντονο, γρήγορο τοκετό και είχε την υπέροχη υποστήριξη της μητέρας της καθόλη τη διάρκεια!

38Doula Dianne

Το πρώτο μωρό αυτού του ζευγαριού γεννήθηκε νεκρό στις 39 εβδομάδες. Εδώ η μαμά αναστενάζει με ανακούφιση καθώς υποδέχεται στη ζωή το μωρό της!

39Lisa Olschewske Photography

Αυτή η μαμά μου είπε: «Είμαι τόσο ευγνώμων που το μωρό μου γεννήθηκε κλαμμένο… Είναι ένας ήχος που λαχταρούσα να ακούσω στις δυο προηγούμενες γέννες μου που δυστυχώς τα μωρά μου δεν κατάφεραν να γεννηθούν ζωντανά… Είχα ακόμα 4 αποβολές. Οι πρώτες μου σκέψεις ήταν «Αυτό πόνεσε» και «Πόσο χαίρομαι που τελειώσε!» Αλλά μετά με χτύπησε: ήταν εκεί και ήταν ζωντανός!! Θα φέρναμε ένα μωρο στο σπίτι! Έμοιαζε με όνειρο!!!»

40Coastal Lifestyles Photography

Δύναμη θα πει 7 χρόνια εξωσωματικών και θεραπειών γονιμότητας. Δύναμη θα πει να παλεύεις με ένα κατεστραμένο πνευμόνι όχι μία, αλλα δυο φορές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου και αμέσως μετά τη γέννα σου. Δύναμη θα πει να εγκαταλείπεις το πλάνο του τοκετού σου και να αγκαλιάζεις την καισαρική σου με χάρη προκειμένου να γεννήσεις το μωρό σου με ασφάλεια. Η δύναμη αυτής της μητέρας φαίνεται στα μάτια και στο χαμόγελό της καθώς κοιτάζει τον γιο της!

41Cradled Creations Birth Photography

Αφού περίμενε 7 χρόνια για να καταφέρει τελικά να συλλάβει, η δύναμη και η επιμονή αυτής της μητέρας ανταμείφθηκαν! Στην τελευταία τους προσπάθεια, τους ανακοινώθηκε ότι θα αποκτήσουν δύο υπέροχα μωρά!

42Jennifer Mason Photography

Τον Ιανουάριο δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στη μέση της νύχτας που με ενημέρωνε πως μια πελάτισσα μου που ήταν να γεννήσει τον Απρίλιο ξεκινούσε για καισαρική προκειμένου να σώσει τη ζωή της δική της και του μωρού της. Ο μικρός Μαξ γεννήθηκε στις 28 εβδομάδες και η δυνατή μαμά του πέρασε κάθε μέρα στη μονάδα κοντά του μέχρι να πάει σπίτι. Η δύναμή της με εντυπωσιάζει! Είναι φοβερή!

43Ker-Fox Photography

Αγαπώ την ήρεμη δύναμη αυτής της στιγμής. Είναι η ανταμοιβή μετά από 9 μήνες και πολλές ώρες τοκετού. Αγαπώ το ότι δείχνει περήφανα την κοιλιά της και τις όμορφες ραγάδες της -οι ρίγες που λένε την ιστορία όλων των παιδιών που είχε την ευλογία να μεγαλώσει!

Πηγή: www.diaforetiko.gr
43 φωτογραφίες που δείχνουν την απίστευτη δύναμη που χρειάζεται για να γεννήσει μια γυναίκα Reviewed by kamikaze.gr on 6.1.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.