Top Ad unit

17 Ζευγάρια που παντρεύτηκαν και χώρισαν σε λιγότερο από έναν χρόνο μας αποκαλύπτουν τον λόγο που διαλύθηκε ο γάμος τους!



Όλοι μας κάνουμε λάθη, αλλά ένα από τα μεγαλύτερα είναι να αποφασίσουμε να παντρευτούμε το λάθος άτομο. Μερικές φορές, οι άνθρωποι δείχνουν τον πραγματικό εαυτό τους όταν ήδη έχει βγει η άδεια γάμου…



Οι παρακάτω ιστορίες γάμων κατέληξαν σε διαζύγια, πολύ πιο γρήγορα από όσο σχεδίαζαν.

1. Μία φίλη μου παντρεύτηκε και πήρε διαζύγιο μέσα σε τρεις μήνες. Θυμάμαι την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά, φαινόταν ότι έκλαιγε από συγκίνηση, αλλά αργότερα μας είπε ότι έκλαιγε επειδή φοβήθηκε την ιδέα του γάμου.

2. Ο πατέρας μου παντρεύτηκε μια γυναίκα που παραδέχθηκε έπειτα από 3 μήνες ότι τον παντρεύτηκε για τα λεφτά του.

3. Ο φίλος μου παντρεύτηκε μια 18χρονη που έμπλεξε με ναρκωτικά και έπιασε δουλειά σε στριπτιτζάδικο. Στην αρχή του άρεσε που έχει μια γυναίκα που είναι ποθητή από άλλους άντρες, αλλά στη πορεία δεν άντεξε. 3 μήνες αργότερα χώρισαν.

4. Η γυναίκα μου είχε αμφιβολίες και το συζητούσε με τους πάντες, εκτός από μένα. Ήταν ένας άσχημος χωρισμός.

5. Ήμασταν μόλις 20 ετών και ήθελε να μείνω έγκυος. Δεν ήμουν έτοιμη για μια τέτοια αλλαγή στη ζωή μου.

6. Η φίλη μου είχε μια φοβερή σχέση και χημεία με τον άντρα της πριν το γάμο. Αλλά μετά το γάμο μετά βίας την ακουμπούσε. 6 μήνες μετά πήραν διαζύγιο.

7. Ο γάμος με τη γυναίκα μου άντεξε για 2 χρόνια. Αποκτήσαμε μια κόρη και από τότε που γέννησε την παρακαλούσα για σeξ. Μετά από κάποιο καιρό σταμάτησα να της το ζητάω και απομακρυνθήκαμε πολύ.

8. Ανακάλυψα ότι με απατούσε με έναν συνάδελφό της και είχε γίνει απόμακρη, νευρική και μνησίκακη μαζί μου, το διάστημα που είχα προβλήματα υγείας.

9. Ο άντρας της αδερφής μου κληρονόμησε πολλά χρήματα και ξανακύλησε στα ναρκωτικά. Όταν ξόδεψε εκείνα τα χρήματα, άρχισε να τρώει τα λεφτά της αδερφής μου και να πουλάει τα έπιπλά τους. Ο γάμος τους άντεξε 8 μήνες.

10. Πριν από κάποια χρόνια είχα παντρευτεί με πολιτικό γάμο στα 18 μου. Ήταν κάτι αιφνίδιο και παρορμητικό. Κάποια στιγμή φοβήθηκα ότι είχα μείνει έγκυος και του είπα ότι θα ήθελα να κάνω άμβλωση. Εκείνος εξοργίστηκε και μου είπε ότι δεν έχω τέτοιο δικαίωμα. Είχα μια στιγμή επιφώτισης, μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα.

11. Παντρεύτηκα το φίλο μου έπειτα από 5 χρόνια σχέσης, όταν έμεινα ξαφνικά έγκυος. Είχαμε προβλήματα από πριν και πιστέψαμε ότι το παιδί θα μας ένωνε περισσότερο, αλλά δεν ήταν αρκετό.

12. Ο κακομαθημένος και παράξενος ξάδερφός μου στα 40 του αποφάσισε να παντρευτεί μια κοπέλα. Δεν είχε στη ζωή του ποτέ ξανά σχέση και ήταν απροσδόκητο για όλους μας. Ο γάμος ήταν πολύ πλούσιος και κόστισε πολλά λεφτά. Όταν επέστρεψαν από το μήνα το μέλιτος, χώρισαν αμέσως. Μάλλον η κοπέλα δεν είχε καταλάβει πόσο περίεργες συνήθειες είχε!

13. Την έπιασα πολλές φορές να μιλάει στο τηλέφωνο με άλλους άντρες. Μια φορά άκουσα να κανονίζει και ραντεβού. Την επόμενη μέρα έστειλα τα πράγματά της στο πατρικό της.

14. Υποτίμησα το γεγονός πόσο ήθελε να κάνει παιδιά. Η αιτία του χωρισμού ήταν μια απλή διαφωνία, που ούτε καν θυμάμαι το λόγο. Ήθελε να κάνουμε παιδιά πριν κλείσει τα 30 γιατί είχε πρόβλημα γονιμότητας. Εγώ πίστευα ότι δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη. Μάλλον έκρινα λάθος. Τώρα εκείνη ετοιμάζεται να παντρευτεί άλλον και προσπαθεί να κάνει παιδί μαζί του.

15. Με απάτησε 7 φορές μέσα σε 4 μήνες.

16. Ένας φίλος του πατέρα μου κατάλαβε μέσα στη πρώτη ώρα του ταξιδιού για το μήνα του μέλιτος ότι θα χώριζε με τη νεόνυμφη γυναίκα του. Δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ.

17. Είχε απολυθεί από τη δουλειά του και όλη μέρα έβλεπε τηλεόραση. Κατάλαβα ότι εξαφανίζονταν χρήματα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό και ότι μου τα έτρωγε. Αυτό συνεχίστηκε για πολλούς μήνες. Εδώ και ένα χρόνο έπρεπε να έχουμε πάρει διαζύγιο, αλλά αρνείται να υπογράψει τα χαρτιά.
17 Ζευγάρια που παντρεύτηκαν και χώρισαν σε λιγότερο από έναν χρόνο μας αποκαλύπτουν τον λόγο που διαλύθηκε ο γάμος τους! Reviewed by kamikaze.gr on 4.1.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.