Top Ad unit

14 Επτασφράγιστα Μυστικά σε Ταινίες-Θρύλους που για πολλά χρόνια οι Παραγωγοί τους Προσπάθησαν να Κρατήσουν Κρυφά.



Συχνά θεωρούμε ότι γνωρίζουμε τα πάντα για τις αγαπημένες μας ταινίες. Έτσι αποφασίσαμε να συλλέξουμε μερικά άγνωστα γεγονότα στο ευρύ κοινό με διάσημες ταινίες και τα μοιραζόμαστε μαζί σας. Τώρα θα γνωρίζετε τα πάντα.



Καμιά πατρίδα για τους μελλοθάνατους / Παντρεμένοι με παιδιά



Εδώ και 40 χρόνια, η ίδια εφημερίδα κυκλοφορεί από μια κινηματογραφική παραγωγή στην άλλη, για παράδειγμα την βλέπουμε στη σειρά «Παντρεμένοι με Παιδιά», που ξεκίνησε το 1987 και το 2007 την ξαναβλέπουμε στην ταινία του 2007 «Καμιά πατρίδα για τους μελλοθάνατους»
Ο νονός



Πολλοί από όσους συμμετείχαν στα γυρίσματα της σκηνής του γάμου του Δον Κορλεόνε στον Νονό ήταν πραγματικοί μαφιόζοι και οι συγγενείς τους. Μιας και ήταν η πρώτη ταινία που δείχνει με τόση λεπτομέρεια τον εσωτερικό κόσμο των φατριών της μαφίας, εκτός από τις «ευλογίες» των αρχηγών, πολλοί ήθελαν να συμμετάσχουν και στα γυρίσματα.
Η σιωπή των αμνών



Ο Anthony Hopkins πήρε Όσκαρ για την Σιωπή των Αμνών, παρόλο που εμφανίζεται στην οθόνη για μόλις 16 λεπτά. Και ναι, αντίθετα την πεποίθηση του κόσμου, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Χάνιμπαλ Λέκτερ εξακολουθεί να ανοιγοκλείνει τα μάτια του.
Ο δικηγόρος του Διαβόλου



Ο αγώνας πυγμαχίας, που παρακολουθούν οι πρωταγωνιστές Αλ Πατσίνο και Κιάνου Ριβς στην ταινία «Ο δικηγόρος του Διαβόλου», είναι πραγματικός. Ο αγώνας για τον παγκόσμιο τίτλο πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 4 Οκτωβρίου 1996 και έληξε με νίκη του Roy Jones Jr. επί του αθλητή Bryant Brannon στο δεύτερο γύρο.
Η μεγάλη των μπάτσων σχολή



Μετά την ταινία «Η μεγάλη των μπάτσων σχολή» το όνομα Teklberri έγινε πασίγνωστο. Στις ΗΠΑ οι αρχές που ήταν υπεύθυνες για την επιβολή του νόμου και της τάξης, με τον όρο «teklberri» αναφέρονταν σε υπάλληλους που αγαπούν να λαμβάνουν μέρος σε ανταλλαγή πυρών και σε κάθε ευκαιρία να χρησιμοποιούν όπλα.
Φόρεστ Γκαμπ



Όπως γνωρίζετε, η ιστορία του Forrest Gump ξεκινάει με την παιδική ηλικία του πρωταγωνιστή, και για μεγάλο χρονικό διάστημα της ταινίας, τον βλέπουμε ως παιδί, έφηβο και ως ενήλικο άντρα. Σε κάθε σκηνή, στο ξεκίνημα ενός νέου σταδίου στη ζωή του Forrest, τον βλέπουμε ντυμένο με μπλε καρό πουκάμισο. Ο γιος του φοράει πουκάμισο του ίδιου χρώματος στην τελευταία σκηνή της ταινίας.
Τα Φιλαράκια



Όπως υπολόγισε ένα φαν της σειράς, σε όλες τις 10 σεζόν της κωμικής σειράς, ο Τζόι χρωστάει στον Τσάντλερ συνολικά 119.760 δολάρια.
Η Λάμψη / Toy Story



Το χαλί πριν το δωμάτιο του Σιντ στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Toy Story» έχει ακριβώς το ίδιο σχέδιο με τους διαδρόμους του ξενοδοχείου στην ταινία τρόμου «Η Λάμψη». Στον ίδιο διάδρομο ο χαρακτήρας του Jack Nicholson προσπαθεί να σκοτώσει τη γυναίκα του και το γιο του με ένα τσεκούρι.
Αφίσα «Η Σιωπή των Αμνών»



Όλοι γνωρίζουμε ότι στην αφίσα, «Η Σιωπή των Αμνών» δείχνει μια πεταλούδα με ένα κρανίο. Αλλά λίγοι έχουν δώσει σημασία στο γεγονός ότι το κρανίο στην πραγματικότητα αποτελείται τουλάχιστον από τρία σώματα γυμνών γυναικών.
Τιτανικός



Το διάσημο πορτρέτο της Rose, που ζωγράφισε ο Jack στην ταινία «Τιτανικός», στην πραγματικότητα είναι δημιουργήματα του σκηνοθέτη James Cameron, όπως και πολλά άλλα σχέδια στο άλμπουμ του Jack.
Η ταινία «Scream» / Ο πίνακας «Η Κραυγή»



Η διάσημη ταινία τρόμου «Scream» οφείλει το όνομά της στον ομώνυμο πίνακα ζωγραφικής του ζωγράφου Munch. Επιπλέον, η μάσκα, που φοράει ο δολοφόνος είναι σχεδόν αντίγραφο του προσώπου του πίνακα.
Στη Φωλιά του Κούκου



Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της ταινίας «Η Φωλιά του Κούκου» υπήρχαν και πραγματικοί ψυχικά ασθενείς.
Ο Εξολοθρευτής



Η ηθοποιός Λίντα Χάμιλτον, η οποία ενσαρκώνει τη Σάρα Κόνορ, έχει μία δίδυμη αδελφή, τη Leslie, που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Στη σκηνή, που ο εξολοθρευτής T1000 παίρνει τη μορφή της Σάρα, την ενσαρκώνει η αδερφή της. Στην ταινία «Ο Εξολοθρευτής 2» υπάρχει μια σκηνή με καθρέφτες, στην οποίο πρωταγωνιστεί επίσης η δίδυμη αδελφή της.
Pulp Fiction



Τέλος, αυτό είναι το πραγματικό περιεχόμενο της βαλίτσας στην ταινία Pulp Fiction. Και όχι, δεν είναι η ψυχή του Marsellus Wallace.Πηγή: diaforetiko.gr

14 Επτασφράγιστα Μυστικά σε Ταινίες-Θρύλους που για πολλά χρόνια οι Παραγωγοί τους Προσπάθησαν να Κρατήσουν Κρυφά. Reviewed by kamikaze.gr on 27.1.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.