Top Ad unit

Γυναίκα βλέπει ένα πανάκριβο δαχτυλίδι επάνω στο παρμπρίζ της και γρήγορα καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μια επικίνδυνη παγίδα



Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη ιστορία, αλλά για μια από αυτές που θα μπορούσε η ανάγνωσή τους να σας σώσει τη ζωή. Καλά θα κάνετε λοιπόν να τη διαβάσετε και να προσέχετε! Ίσως η ασφάλειά σας να εξαρτάται από αυτήν…





Με μια κοινοποίησή της στο Facebook, μια κάτοικος του Wisconsin, η Savannah Nguyen (στα δεξιά της εικόνας) μας προειδοποιεί με αυτό που έτυχε στη μητέρα της, τη Sony (στα αριστερά της εικόνας) κι εκείνη ευτυχώς κατάφερε να αποφύγει και να σώσει πιθανότατα τη ζωή της.

Μετά από μια μέρα σε μαγαζιά και ψώνια, η Sony είχε κατευθυνθεί στο αμάξι της, παρατηρώντας εκεί κοντά ένα μεγάλο άσπρο SUV με φιμέ τζάμια που την πλησίαζε. Ο χώρος στάθμευσης ήταν άδειος εκτός από εκείνο το αμάξι και το δικό της, και για αυτό τον λόγο η Sony από ένστικτο βιάστηκε να μπει στο αμάξι της και να πατήσει το γκάζι. Ενώ επιτάχυνε, άκουσε ένα μικρό θόρυβο στο τζάμι του παρμπρίζ.



Ευτυχώς, πριν της αποσπάσει την προσοχή εκείνος ο θόρυβος, είχε ήδη καταφέρει να το σκάσει, αλλά αργότερα είδε ότι επρόκειτο για ένα τάχα “δώρο”. Πρόκειται για μια πρόσφατη συνηθισμένη τακτική απαγωγέων, να αφήνουν ένα ακριβό κόσμημα πάνω στο παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου. Ο οδηγός βγαίνει για να το πιάσει και οι απαγωγείς τον αιχμαλωτίζουν πριν καταλάβει τί γίνεται.

Έτσι, η Savannah έγραψε το παρακάτω γράμμα στο facebook για να προειδοποιήσει τους φίλους της για τους κινδύνους που μπορεί να παραμονεύουν.

“Έτσι ακριβώς λειτουργεί το εμπόριο οργάνων και οι απαγωγές. Μάλλον την είδαν να βγαίνει από το αμάξι της, τοποθέτησαν το δαχτυλίδι στο παρμπρίζ και περίμεναν να επιστρέψει. Ποιος ξέρει τι θα είχε συμβεί αν η μητέρα μου έβγαινε από το αμάξι για να δει τι υπήρχε στο τζάμι ενώ ήταν ακόμα στο χώρο στάθμευσης. Φυσικά, οποιοσδήποτε θα ήταν τόσο περίεργος ώστε να βγει από το αμάξι και να διαβάσει τι έλεγε εκείνο το σημείωμα που δεν παραλείπουν να τοποθετήσουν μέσα στο σακουλάκι με το δαχτυλίδι, αλλά μέσα στο χρόνο που μεσολαβεί μέχρι να το διαβάσει κανείς, είναι εύκολο για τους απαγωγείς να κάνουν την κίνησή τους και θα ήταν ήδη αργά για τον καθένα να αμυνθεί μετά. Όλα μπορούν να συμβούν σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.

Θα σας συνιστούσα να προειδοποιήσετε όλους τους αγαπημένους σας, κόρες, γιους, αδέρφια και γονείς ή φίλους. Στη 40χρονη μαμά μου συνέβη ημέρα, στο Appleton, θα μπορούσε να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή στον καθένα και οπουδήποτε. Οι απαγωγές και το ανθρώπινο trafficking είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίζουμε σοβαρά. Δεν πιστεύουμε ότι θα μας συμβεί, μέχρι που θα συμβεί. Πηγαίνω για ψώνια μόνη μου κάθε μέρα, αλλά μετά το συμβάν δεν θα ξαναπήγαινα μόνη ποτέ και θα σας συμβούλευα να κάνετε το ίδιο. Κυρίως οι έφηβες κοπέλες. Πάντα να είστε με παρέα, πάντα να προσέχετε σε χώρους στάθμευσης ή δημόσιους χώρους, κυρίως τη νύχτα. Μην κοιτάζετε το κινητό σας όταν περπατάτε προς το αμάξι σας και αν δεν διαθέτετε σπρέι πιπεριού, κρατάτε τα κλειδιά σας ανάμεσα στα δάχτυλά σας τυλιγμένα σε γροθιά μέχρι να μπείτε στο αμάξι σας. Είναι πανεύκολο για τους ανθρώπους αυτούς να σας βάλουν δόλωμα, κυρίως αν είστε γυναίκες και μόνες. Φερθείτε έξυπνα, να είστε σε εγρήγορση και κάντε το προτεραιότητα να μάθετε να αμύνεστε. Πολλές φορές το ένστικτό μας δεν μας ειδοποιεί παρά μόνο όταν κάποιος μας έχει αρπάξει ήδη από πίσω και τότε είναι ήδη αργά να σώσετε τον εαυτό σας. Σας παρακαλώ προσέχετε!!!”

Και να θυμάστε: ο κόσμος είναι όμορφος, αλλά δεν είναι πάντα καλός. Προσέχετε τον εαυτό σας!

Πηγή: www.diaforetiko.gr

Γυναίκα βλέπει ένα πανάκριβο δαχτυλίδι επάνω στο παρμπρίζ της και γρήγορα καταλαβαίνει ότι πρόκειται για μια επικίνδυνη παγίδα Reviewed by kamikaze.gr on 28.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.