Top Ad unit

Αφαίρεσε το Μακιγιάζ για να μας Αποκαλύψει την Αλήθεια για το Δέρμα της. Και μας Δίνει ένα Δυνατό Μάθημα.



Οι άνθρωποι είναι οπτικά όντα. Είτε μας αρέσει είτε όχι, κρίνουμε τους άλλους με βάση την εξωτερική τους εμφάνιση. Και με τη δύναμη των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, είναι εύκολο να μοιραστούμε τη γνώμη μας ανεξάρτητα από το πόσο σκληρή είναι.


Γυναίκες, νέοι και γέροι τείνουν να είναι παραλήπτες αρνητικών σχολίων. Μια γυναίκα με το όνομα Em Ford ήξερε πολύ καλά τι θα πει να κρίνεται κάποιος για την εμφάνισή του. Η 26χρονη ξεκίνησε το δικό της κανάλι στο YouTube. Οι οδηγίες της στο μακιγιάζ την εξέθεσαν σε έναν απεριόριστο αριθμό προσβολών σχετικά με το πρόσωπό της .

Αντί να κλείσει το κανάλι της, η Em επέλεξε να αντισταθεί στους επικριτές της, δείχνοντας τον αληθινό εαυτό της, χωρίς μακιγιάζ.

Η Em Ford είναι κάτι περισσότερο από ένα όμορφο πρόσωπο.

Το πρώην μοντέλο με έδρα το Λονδίνο είναι η blogger της ομορφιάς πίσω από το δημοφιλές YouTube κανάλι με τίτλο “Το χλωμό δέρμα μου”.



Μοιράζεται όλα τα τρικ που έμαθε ως μοντέλο.

Οι οδηγίες της Em συνήθως ξεκινούν με εκείνη αμακιγιάριστη. Αυτό την έχει φέρει αντιμέτωπη με μερικά σκληρά και άσχημα σχόλια από ανθρώπους όλου του κόσμου.



Αποφάσισε να αντισταθεί.

Η Em συγκράτησε μερικά από τα απρεπή και ενοχλητικά σχόλια που της έκαναν στα βίντεό της. “Το πρόβλημα με τα κοινωνικά μέσα είναι πως οι άνθρωποι ξεχνούν ότι υπάρχει και κάποιος άλλος στην άλλη άκρη του πληκτρολογίου,” λέει η Em.



Aνησυχούσε πως τα φθονερά σχόλια προς το πρόσωπό της θα πλήγωναν και τους ακόλουθούς της οι οποίοι μπορεί επίσης να μην είχαν την καλύτερη επιδερμίδα.

Έφτιαξε ένα βίντεο με τίτλο “Δείχνεις Αηδιαστικός”. Η Εm σε αυτό το βίντεο δεν μιλάει καθόλου, όμως αφήνει όλα τα αρνητικά σχόλια που της κάνουν να φαίνονται στο πίσω μέρος.



Σιγά – σιγά αρχίζει να αφαιρεί το μακιγιάζ της.

“Μέσα από αυτή τη πλατφόρμα μπορείτε είτε να κάνετε κάποιον χαρούμε είτε δυστυχισμένο μέεσα σε μόλις ένα σχόλιο,” λέει η Em.



Αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την ακμή.

Θέλει να υπενθυμίσει στον εαυτό της και τους άλλους πως δεν πειράζει να μην είναι τέλειοι.



Η ακμή την έκανε να αισθάνεται μόνη.

Η Em παραδέχεται ότι η ακμή της ήταν τόσο προχωρημένη μερικές φορές, που ένιωθε πως ο μόνος τρόπος να την αντιμετωπίσει ήταν να ακυρώσει τα σχέδιά της.



Εξωπραγματικές προσδοκίες που πολύ λίγοι συναντούν.

Είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αν οι γυναίκες δεν φοράνε καλλυντικά, τους λένε πως δεν προσέχουν την εμφάνισή τους. Όμως αν φοράνε, τους λένε συχνά ότι είναι ψεύτικες.



Έτσι δείχνω κάτω από το μακιγιάζ.

Το μοντέλο ήθελε να δείξει μέσα από το βίντεο πως δείχνει το πρωί και πως δείχνει όταν φεύγει από το σπίτι της στο Λονδίνο.



Έχει ξεκινήσει ένα κίνημα.

Tο hashtag #YOULOOKDISGUSTING ξεκίνησε ανάμεσα στους ανθρώπους που μοιράζονται τους δικούς τους αγώνες σχετικά με την εμφάνισή τους.



Η ταινία συγκίνησε τους ανθρώπους.

Αφότου δημοσιεύτηκε αυτό το 3λεπτο βίντεο τον περασμένο Ιούλιο, το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 20 εκατομμύρια άνθρωποι.





Ελπίζει πως ο κόσμος θα είναι πιο προσεκτικός σχετικά με το τι λέει στο διαδίκτυο.

Παρότι έχει γίνει μια περσόνα του διαδικτύου, η Em παραμένει αληθινη. Συνεχίζει να είναι ειλικρινής και αντικειμενική σχετικά με τα προϊόντα που κάνουν καλή δουλειά με το δέρμα της.



Μετά βίας είχε ακμή όταν ήταν έφηβη.

Η Βρετανίδα λέει πως ανέπτυξε βαριάς μορφής ακμή τον Μάρτιο του 2015. Πολλές από τις οδηγίες βρίσκονται στο διαδίκτυο για να βοηθήσουν τους ενήλικες που δεν γνωρίζουν σχετικά με την ακμή.



Η 26χρονη αντιλαμβάνεται πως η ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό για όλους.

“Η ομορφιά είναι η αυτοπεποίθηση που αντανακλάται στο πρόσωπο,” λέει η Em.



Πολέμα τον εαυτό σου και τους άλλους.

ΗEm τελειώνει το βίντεο με ένα δυνατό γνωμικό, “Είστε όμορφοι. Μην αφήσετε κανέναν άλλο να σας πει το αντίθετο. Ούτε καν τον εαυτό σας.”



Πηγή: διαφορετικό

Αφαίρεσε το Μακιγιάζ για να μας Αποκαλύψει την Αλήθεια για το Δέρμα της. Και μας Δίνει ένα Δυνατό Μάθημα. Reviewed by kamikaze.gr on 2.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.