Top Ad unit

Γοητευμένη από την γνωριμία της με τον Γιώργο Παπανδρέου η Καινούργιου: Κορμάρα! [βίντεο]


Τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου αποκάλυψε πως γνώρισε την Τετάρτη στο γυμναστήριο η Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα είχαν μια συνομιλία.

Η ξανθιά παρουσιάστρια αποκάλυψε την νέα της γνωριμία στην εκπομπή της Πέμπτης, εκφράζοντας αισθήματα θαυμασμού για το κορμί που καταφέρνει και διατηρεί ο πρώην πρωθυπουργός.

«Ποιον είδα χθες στο γυμναστήριο; Κορμάρα! Τον Γιώργο Παπανδρέου», αναφώνησε κατενθουσιασμένη η Κατερίνα Καινούργιου σημειώνοντας ότι την μεταξύ τους γνωριμία έκανε ο γυμναστής.


«Κύριε Παπανδρέου χαίρομαι πολύ», αποκάλυψε η παρουσιάστρια ότι του είπε και εκείνος της απάντησε: «Εσείς τι κάνετε;», με την σειρά εκείνη είπε «Κάνω μια εκπομπή στην τηλεόραση κάθε πρωί».«Την ώρα του κ. Παπαδάκη;», της απαντά «Ναι, κάνουμε και άλλοι εκπομπή εκτός από τον κύριο Παπαδάκη. Υπάρχουν και άλλες εκπομπές, είναι και η Σταματίνα. Δεν είχε ιδέα ποια είναι η Σταματίνα και ποια η Κατερίνα», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κάνει γυμναστική πολύ σκληρή, βάρη, διάδρομο... Μπορεί να μας δει σήμερα», γοητευμένη εξιστορούσε την γνωριμία της η Κατερίνα Καινούργιου. Πηγή: www.iefimerida.gr
Γοητευμένη από την γνωριμία της με τον Γιώργο Παπανδρέου η Καινούργιου: Κορμάρα! [βίντεο] Reviewed by anna on 1.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.