Top Ad unit

Μητέρα επέλεξε να κάνει έκτρωση αλλά όταν οι γιατροί πήγαν να της βγάλουν το νεκρό βρέφος άκουσαν ένα υπόκωφο κλάμα



Όταν η μητέρα της Melissa Ohden ήταν 19 ετών και έγκυος στον 8ο μήνα με την Melissa, αποφάσισε να κάνει έκτρωση.
Σαν έφηβη δεν ήταν έτοιμη για τη μεγάλη ευθύνη κι έτσι πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει εκείνη την ένεση που εισάγει τοξικά άλατα στα υγρά που περιβάλλουν το μωρό, οδηγώντας το στον θάνατο.


Η Melissa σαν έμβρυο ήταν για 5 μέρες μέσα σε εκείνα τα άλατα που θα την σκότωναν και έτσι όταν έπιασαν οι πόνοι της γέννας τη μητέρα της, όλοι πίστευαν ότι το μωρό θα γεννιόταν νεκρό. Και ξαφνικά μια νοσοκόμα, άκουσε ένα χαμηλόφωνο κλάμα. Περιέργως το μωρό είχε γλιτώσει από τη διαδικασία της έκτρωσης. Η νοσοκόμα τότε είχε πει ότι σίγουρα εκείνο το κορίτσι άξιζε να σωθεί, ήταν ένα σημάδι, ότι θα κατάφερνε πολλά στη ζωή που την περίμενε.

Αργότερα, όταν το μωρό συνήλθε από τα χημικά που είχαν σκοπό να την σκοτώσουν, υιοθετήθηκε από μια όμορφη οικογένεια. Το βίντεο μας υπενθυμίζει ότι οι εκτρώσεις δεν είναι απλές στατιστικές, αλλά έχουν να κάνουν με ανθρώπους.


Μητέρα επέλεξε να κάνει έκτρωση αλλά όταν οι γιατροί πήγαν να της βγάλουν το νεκρό βρέφος άκουσαν ένα υπόκωφο κλάμα Reviewed by kamikaze.gr on 28.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.