Top Ad unit

Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού που προκάλεσε το μακελειό


Νεκρός ο συνοδηγός - Εκκλήσεις από την αστυνομία στους βερολινέζους να παραμείνουν στα σπίτια
τους

Στα χέρια της γερμανικής αστυνομίας βρίσκεται ο οδηγός του φορτηγού και υπαίτιος για το μακελειό στο Βερολίνο, που μετρά ήδη 9 νεκρούς και τουλάχιστον πενήντα τραυματίες. Η επίθεση που επισήμως χαρακτηρίζεται τρομοκρατική, θυμίζει έντονα το λουτρό αίματος στη Νίκαια της Γαλλίας τον περασμένο Ιούλιο.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο, όμως, ο συνοδηγός στο φορτηγό φέρεται να είναι νεκρός. Η γερμανική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους πιθανούς συνεργούς τους και η χώρα έχει τεθεί σε γενικό συναγερμό.

Η  αστυνομία έχει καλέσει τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους. Οι σχετικές εκκλήσεις προς τους Βερολινέζους είναι συνεχείς.

Σημειώνεται ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας του φορτηγού με το οποίο έγινε η επίθεση είναι πολωνικές, καθώς ανήκει σε πολωνική μεταφορική εταιρεία.  Όπως έγινε γνωστό από την εταιρεία, έχασαν την επαφή με το φορτηγό τους γύρω στις τρεις το μεσημέρι σήμερα και γίνεται λόγος για «κατάληψη» και αρπαγή του φορτηγού από τους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης.

Μιλώντας στο πολωνικό ραδιόφωνο TVN24, ο ιδιοκτήτης της πολωνικής εταιρείας, στην οποία ανήκει το φονικό φορτηγό (κατονομάζεται ως Ariel Z) είπε ότι ο ξάδερφός του ταξίδευε στο Βερολίνο με το φορτηγό. Ήθελε να περάσει τη νύχτα στη γερμανική πρωτεύουσα, είπε, προσθέτοντας ότι δεν πιστεύει πως για την τραγωδία μπορεί να ευθύνεται ο ξάδερφός του, καθώς είχε εμπειρία στην οδήγηση φορτηγών εδώ και 15 χρόνια.
protothema.gr
Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού που προκάλεσε το μακελειό Reviewed by anna on 19.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.