Top Ad unit

ΑΘΛΗΤΗΣ της ΑΕΚ ενεπλακη σε ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ τροχαίο


Τραγωδία σήμερα με πρωταγωνιστή τον... νεαρό γκαρντ της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, Μάικλ
Ντίξον

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο Μενίδι. Ο μπασκετμπολίστας παραβίασε κόκκινο φανάρι και χτύπησε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα.

Το όχημα της γυναίκας παρέσυρε και σκότωσε έναν οδοκαθαριστή του δήμου Μενιδίου που βρισκόταν στο σημείο. Ο νεαρός αθλητής κρατείται από τις Αρχές

Μια τραγική ιστορία σημειώθηκε το πρωί στο Μενίδι και είχε αρνητικό πρωταγωνιστή έναν πασίγνωστο νεαρό αθλητή, τον γεννηθέντα το 1990, Μάικλ Ντίξον, της ΑΕΚ.


Ντόμινο θανάτου
Ο νεαρός αθλητής κινούνταν με το όχημά του στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, στο Μενίδι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, ο μπασκετμπολίστας φέρεται να παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και χτύπησε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα (σ.σ. η οποία είχε περάσει κανονικά με πράσινο).



Το αυτοκίνητο της γυναίκας εξετράπη της πορείας του και δυστυχώς έπεσε πάνω σε έναν οδοκαθαριστή του δήμου Μενιδίου, ο οποίος και βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, με την τραγική αυτή ιστορία να έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.
ΑΘΛΗΤΗΣ της ΑΕΚ ενεπλακη σε ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ τροχαίο Reviewed by anna on 2.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.