Top Ad unit

Μητέρα δεν θέλει άλλο τον υιοθετημένο γιο της και τον δίνει παράνομα σε μια «παράξενη» γυναίκα.



O Dmitri Stewart από τη Ρωσία υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι Αμερικανών, τον Billy και τη Victoria. Ωστόσο, όταν Victoria απέκτησε δικά της παιδιά, αποφάσισε ότι δεν τον ήθελε πια.



“Ήταν πολύ δύσκολο να είμαι μαζί τους, επειδή πρόσεχαν τα δικά τους παιδιά πολύ καλύτερα,” δήλωσε ο Dmitri. “Ήταν σαν να μου έλεγαν ‘Μακάρι να μην σε είχαμε υιοθετήσει.’ Ήταν οδυνηρό για μένα. Με έκανε να θυμώσω.”

Η οικογένεια αργότερα μετακόμισε από τη Φλώριντα στη Σκωτία. Όταν ο Dmitri ήταν 13 ετών, βρήκαν στο διαδίκτυο μια γυναίκα, τη Nicole Eason, που ήθελε να τον υιοθετήσει ανεπίσημα. Τον έστειλαν στο Σικάγο, και δεν είχε ενημερωθεί καμία κοινωνική λειτουργός από τη Σκωτία.

Όταν ο Dmitri έφτασε στο σπίτι της Eason ήταν σοκαρισμένος: φαινόταν σαν μια παράγκα και οι συνθήκες διαβίωσης ήταν τραγικές. Αργότερα έμαθε ότι η Eason έψαχνε για παιδιά στο διαδίκτυο, διότι το δικό της είχε πεθάνει. Είχε σχέση με έναν σεσημασμένο παιδεραστή και δεν της επιτρεπόταν νομικά να έχει παιδιά υπό την προστασία της.



Ο Dmitri είπε ότι η Eason δεν τον έστελνε στο σχολείο και τον άφηνε να βγει μόνο για να αγοράσει τσιγάρα.

Ευτυχώς, ένας ξένος έψαχνε γι’ αυτόν. Μετά από ένα μήνα, οι αρχές ανέφεραν πως ένας πολίτης ενδιαφέρθηκε γι’ αυτό το παιδί. Έτσι, κατήγγειλαν την Eason, και ο Dmitri ήταν σε θέση να βρει με νόμιμες διαδικασίες μια ανάδοχη οικογένεια, η οποία τον έκανε επιτέλους ευτυχισμένο.



“Θέλω να σταματήσει να συμβαίνει αυτό στα παιδιά,” είπε. “Είναι λάθος για τους θετούς γονείς να τα δίνουν σε οποιονδήποτε θέλει να τα πάρει χωρίς να προβούν πρώτα στους απαραίτητους ελέγχους για την ασφάλειά τους.”

Τώρα που είναι 20 ετών, ο Dmitri μοιράζεται την ιστορία του για να πει στους θετούς γονείς πως αν θέλουν να δώσουν τα παιδιά σε νέες οικογένειες, θα πρέπει να το κάνουν νόμιμα και με ασφάλεια.


Πηγή: www.diaforetiko.gr
Μητέρα δεν θέλει άλλο τον υιοθετημένο γιο της και τον δίνει παράνομα σε μια «παράξενη» γυναίκα. Reviewed by kamikaze.gr on 24.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.