Top Ad unit

Αυτή είναι η Νέα Τάση στο Χρώμα Μαλλιών που Κάνει Θραύση! Δεν υπάρχει Γυναίκα που να την δοκίμασε και να ΜΗΝ ξετρελάθηκε!



Ξεχάστε την τεχνική balayage που ξέρατε και υποδεχτείτε το μάτι της τίγρης. Το 2017, έρχεται μια νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών, που ονομάζεται το μάτι της τίγρης. Πρόκειται για καστανά μαλλιά, εμπλουτισμένα με όλες τις αποχρώσεις του καστανού.



Όπως μπορείτε να καταλάβετε από το όνομα, αυτό το χρώμα μαλλιών μιμείται τα χρώματα και τις αποχρώσεις του ημι-πολύτιμου λίθου που ονομάζεται μάτι της τίγρης. Αυτή η πέτρα, αποτελείται από χαλαζία και λειμωνίτη και τη βρίσκουμε σε χρώματα φυσικού καφέ με κίτρινο, ενώ έχει και κάποιες χρυσές ρίγες.



Οι Jennifer Lopez, Jessica Alba, Selena Gomez και Lucy Hale έχουν ήδη κάνει αυτή την αλλαγή στα μαλλιά τους. Μπορείτε να τις δείτε τσεκάροντας τους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα, πατώντας το hashtag #tigereye.









Η διαφορά μεταξύ της τεχνικής balayage και της τεχνικής μάτι της τίγρης, δεν είναι πολύ εμφανής, αλλά οι ειδικοί μας διαβεβαιώνουν ότι η νέα τάση χρησιμοποιεί πιο σκούρες και πιο ζεστές αποχρώσεις του καφέ. Επίσης, η νέα τεχνική δίνει περισσότερο όγκο και λάμψη στα μαλλιά. Το Balayage, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιεί πιο ψυχρές και ανοιχτές αποχρώσεις.

Δυστυχώς, δεν θα είστε σε θέση να εκτιμήσετε πλήρως τη νέα τεχνική, αν τα μαλλιά σας είναι κοντά, καθώς ενδείκνυται περισσότερο για μεσαίου μήκους και μακριά μαλλιά.



Αν το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας είναι καστανό, τότε σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε…



Πηγή: tonwtiko.com

Αυτή είναι η Νέα Τάση στο Χρώμα Μαλλιών που Κάνει Θραύση! Δεν υπάρχει Γυναίκα που να την δοκίμασε και να ΜΗΝ ξετρελάθηκε! Reviewed by kamikaze.gr on 2.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.