Top Ad unit

Η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι μια κούκλα και δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη


Η Μαρία Χάνου δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και μιλά μεταξύ άλλων στο «Έτοιμο το πρωινό» για το πως είναι να μεγαλώνει κανείς με δυο γονείς ηθοποιούς. Και συγκεκριμένα να είσαι κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και του Ταξιάρχη Χάνου.

«Για μένα ήταν αναμενόμενο να ασχοληθώ με το θέατρο γιατί καθώς μεγάλωνα αισθανόμουν όλο και πιο κοντά σε αυτό. Το χρειαζόμουν, ήθελα να πάω προς τα εκεί. Παρ’ όλ’ αυτά δεν πιστεύω ότι είναι απαραίτητο για κάθε παιδί που γεννιέται από ηθοποιού, ή από τραγουδιστές ή καλλιτέχνες να ακολουθήσουν το επάγγελμα των γονιών τους. Όταν ήμουν μικρή με έπαιρναν στο θέατρο όπου μπορούσαν μαζί τους, και στις περιοδείες» λέει η Μαρία Χάνου.


Και η ίδια όμως στα 22 της χρόνια δεν μας είναι άγνωστη τηλεοπτικά, αφού πριν καν ενηλικιωθεί την είδαμε να ενσαρκώνει το ρόλο της Κατίνας στην σειρά «Οι μάγισσες της Σμύρνης», όταν ήταν σε μικρή ηλικία.

«Θα έπαιζε η μαμά μου στις «Μάγισσες της Σμύρνης» και ήξερε ότι ψάχνουν ένα κοριτσάκι. Επειδή ήμουν και σε μια πολύ μικρή ηλικία, το έβλεπα σαν τη μεγαλύτερη διασκέδαση» αναφέρει η ηθοποιός για τη συμμετοχή της στη σειρά και το πως βρέθηκε εκεί.

Πηγή: zappit.gr
Η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι μια κούκλα και δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη Reviewed by anna on 1.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.