Top Ad unit

Αννέτ Αρτάνι: Γιατί ζήτησα οικονομική βοήθεια από το διαδίκτυο -Συγκέντρωσα 6.000 και χρειάζομαι 25.000 [εικόνες]



Η τραγουδίστρια Αννέτ Αρτάνι, που έγινε γνωστή από το Fame Story, ζήτησε οικονομική ενίσχυση προκειμένου να μεγαλώσει το παιδί της.


Η Ελληνοαμερικανίδα δυσκολεύεται να μεγαλώσει τον 14μηνών γιο της και γι' αυτό ζήτησε βοήθεια από το διαδίκτυο. “Είμαι μητέρα που πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη (και είμαι ακόμα σε θεραπεία) και που εγκαταλείφθηκα κατά τη διάρκεια της χειρότερης στιγμής στην αρχή της ζωής του γιου μου, γεγονός που με πλήγωσε. Μέσα από αυτό, κατάφερα να μεγαλώσω αυτό το απίστευτο μικρό αγοράκι. Και τώρα πρέπει να τον προστατεύσω. Παλεύω για αυτό το μοναδικό παιδί που μεγαλώνω μόνη μου όλο αυτόν τον καιρό χωρίς καμία υποστήριξη για πολλούς μήνες, και πολύ λίγα έσοδα λόγω του ότι έπρεπε να μείνω σπίτι για να τον μεγαλώσω (δουλεύω part time) συν του ότι ξόδεψα πολλά χρήματα για τα δικαστήρια μέχρι σήμερα που με εξουθένωσαν οικονομικά. Έχω δώσει τη ζωή μου για αυτό το παιδί και θα συνεχίσω να το κάνω αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό μόνη μου”, λέει η Αννέτ.
“Ο γιος μου είναι τα πάντα μου”, τονίζει η τραγουδίστρια εξηγώντας γιατί κάνει αυτόν τον αγώνα.



Η ίδια μίλησε και στο Down Town για την απόφαση της να ζητήσει βοήθεια, λέγοντας πως το σημαντικό για εκείνη είναι να καλύψει τα έξοδα για τον δικηγόρο που θα αναλάβει την υπόθεση για την κηδεμονία του παιδιού της.

«Συγκέντρωσα περίπου 6.000 δολάρια αλλά χρειάζομαι 25.000 για να ξεχρεώσω τον προηγούμενο δικηγόρο και να πληρώσω το νέο. Όμως η καμπάνια στο internet δεν υπάρχει πια γιατί άλλαξε η πολιτική του site και δεν αφήνουν πια τον κόσμο να ζητάει βοήθεια για δικηγόρους, παρόλο που το έκαναν για χρόνια», λέει.

«Δεν θέλω οι άλλοι να γελούν με τη ζωή μου» αναφέρει η Αννέτ για την διάσταση που πήρε το θέμα και τονίζει πως κάνει live με τη μπάντα της για να ζήσει αλλά τα χρήματά της φεύγουν γρήγορα στους δικηγόρους.

Η ίδια ξεκαθάρισε στο περιοδικό πως δεν έχει βιοποριστικό πρόβλημα αφού έχει σπίτι και οι γονείς της συνεισφέρουν οικονομικά στο μεγάλωμα του γιου της, αλλά δεν έχει τόσα όσα να πληρώσει τον δικηγόρο της.

«Δεν έχω βοήθεια από κανέναν. Καμία φορά μπορεί να με βοηθήσει κάποια φίλη μου. Για να βγω από την πόρτα πρέπει να πληρώσω νταντά».

Πηγή: iefimerida.gr

Αννέτ Αρτάνι: Γιατί ζήτησα οικονομική βοήθεια από το διαδίκτυο -Συγκέντρωσα 6.000 και χρειάζομαι 25.000 [εικόνες] Reviewed by kamikaze.gr on 16.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.