Top Ad unit

Μια ομάδα μηχανόβιων μαθαίνει ότι ένα 5χρονο κοριτσάκι ξυλοκοπήθηκε άγρια στο δρόμο. Η εκδίκησή τους είναι η καλύτερη!



Στην Αλμπουκέρκη, στο Νέο Μεξικό, ένα πέντε ετών κορίτσι ήταν στο δρόμο για το σπίτι από το σχολείο του, όταν δέχθηκε επίθεση μέρα μεσημέρι. Ο λόγος που ξυλοκοπήθηκε; Αυτό το μικρό κορίτσι έχει διανοητική αναπηρία.





Στη συνέχεια, μια ομάδα μηχανόβιων άκουσε για την επίθεση και ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι. Είναι μέρος μιας ένωσης που αποτελείτε από νυν και πρώην αξιωματούχων, πυροσβεστών, στρατιωτικών και άλλοι, που ονομάζονται «Οι τιμωροί», αφιερωμένοι στην προστασία των ευάλωτων ομάδων.

Έτσι, την επισκέφτηκαν στο σπίτι της.



Τις είπαν ότι θέλουν να την βοηθήσουν να ανακτήσει τις δυνάμεις της και ότι θα είναι πάντα δίπλα της.



Στην ιστοσελίδα τους, εξηγούν ότι τα μέλη αυτής της ομάδας διαθέτουν ηθικές αξίες, αδιάλλακτη ακεραιότητα, εμπιστοσύνη και αφοσίωση.



Αυτοί οι άνδρες αποδείχτηκαν ήρωες.

Το κοριτσάκι, που παρέμεινε ανώνυμο για τη δική της ασφάλεια, αισθάνθηκε έναν άμεσο δεσμό με αυτή την ομάδα. Θα μπορούσε να είναι μια φιλία που θα διαρκέσει μια ζωή. Είναι βέβαιο ότι τώρα έχει τους ισχυρότερους και τους πιο καλόκαρδους προστάτες που θα μπορούσε να φανταστεί.



Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν και αυτούς, που δεν διστάζουν να δράσουν όταν ακούνε για ένα ευάλωτο άτομο. Πήγαν για να ενθαρρύνουν και να υποστηρίξουν ένα παιδί που δεν θα μπορούσε να τους δώσει τίποτα σε αντάλλαγμα, εκτός από τις ευχαριστίες της.

Αυτό είναι γενναιοδωρία!

Πηγή: www.diaforetiko.gr

Μια ομάδα μηχανόβιων μαθαίνει ότι ένα 5χρονο κοριτσάκι ξυλοκοπήθηκε άγρια στο δρόμο. Η εκδίκησή τους είναι η καλύτερη! Reviewed by kamikaze.gr on 24.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.