Top Ad unit

Σοκάρουν οι τελευταίες εξελίξεις για την άτυχη 35χρονη Γεωργία Φιλοπούλου - Ποιος την σκότωσε;


Το σενάριο που εξετάζετε στενά τις τελευταίες ώρες, μετά την δολοφονία της 35χρονης πολύτεκνης μητέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών ηλικίας 1-10 ετών Γεωργίας Φιλοπούλου στην Λεύκη Τριφυλλίας Μεσσηνίας.

Η άτυχη γυναίκα πυροβολήθηκε εξ επαφής από την θέση του συνοδηγού.

Ποιος ήταν όμως ο δολοφόνος και ποια τα κίνητρα της δολοφονίας;
Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 35χρονη Γεωργία να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και μάλιστα το τελευταίο από τα παιδιά της να προέρχεται από τον παράνομο δεσμό που ενδεχομένως διατηρούσε. Είναι γνωστό ότι η 35χρονη το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολλά οικογενειακά προβλήματα με τον σύζυγό της, ενώ πολλά βράδια έκανε εξόδους με... φίλες της.

Τα οικογενειακά προβλήματα, σε συνδυασμό και με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν ήταν αρκετά για να φέρουν την οικογενειακή γαλήνη στην οικογένεια.

Είναι εξακριβωμένο και σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, ότι η στυγερή δολοφονία της έγινε από την θέση του συνοδηγού σχεδόν εξ επαφής με μια μόνο σφαίρα η οποία της διέλυσε το κρανίο.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ κοντά στο να βρουν τον δολοφόνο της 35χρονης μητέρας 4 παιδιών.



Σοκάρουν οι τελευταίες εξελίξεις για την άτυχη 35χρονη Γεωργία Φιλοπούλου - Ποιος την σκότωσε; Reviewed by anna on 11.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.