Top Ad unit

Αυτή είναι πιο «hοt» τάση στο ξανθό αυτή τη στιγμή



Eίναι η πιο hot τάση στα μαλλιά αυτή τη στιγμή και την προτιμά ολοένα και μεγαλύτερη μερίδα του γυναικείου κοινού. Το «Αsh Blonde» ανήκει στα ψυχρά χρώματα.


Έχει μέσα του αποχρώσεις του γκρι. Oι hair colorists των σταρ, – των οποίων τα δείγματα δουλειάς βλέπουμε στα μεγάλα catwalks σε όλο τον κόσμο- διαμορφώνουν τις τάσεις και επανέφεραν στο προσκήνιο τον σταχτί όσο και σαντρέ τόνο. Burberry, Gucci, Tom Ford το επέλεξαν για τα μοντέλα τους στις εβδομάδες μόδας και φαίνεται ότι την φετινή σεζόν θα το δούμε πολύ.

Το ash blonde δεν ταιριάζει σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες και βέβαια σε πρόσωπο που δεν έχει τονισμένα τα βασικά του σημεία. Διαφορετικά η εν λόγω απόχρωση θα κάνει το πρόσωπο να φαίνεται ιδιαιτέρως άτονο.

Αν δεν θέλεις να απαρνηθείς το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου, κάνοντας μια δραστική αλλαγή, μπορείς να κάνεις ash blonde ανταύγειες που επίσης θα φέρουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Εκπρόσωποι του σταρ σύστεμ το έχουν ήδη προτιμήσει – Κιμ Καρντάσιαν, Κάρα Ντελεβίν- και βέβαια το έχουμε δει να προτιμάται και από την ηρωίδα της σειράς Game of Thrones, Kαλίσι.

Πηγή: www.diaforetiko.gr
Αυτή είναι πιο «hοt» τάση στο ξανθό αυτή τη στιγμή Reviewed by kamikaze.gr on 20.11.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.