Top Ad unit

Η συγκλονιστική αγγελία μιας κοπέλας που πουλάει το κορμί της στο διαδίκτυο για να σώσει την άρρωστη μητέρα της


Μια 19χρονη σε απελπισία δημοσίευσε μια αγγελία για να πουλήσει τον εαυτό της με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τη θεραπεία της άρρωστης μητέρας της.



Σε μια δημοσίευση σε κινέζικο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Cao Mengyuan δήλωσε ότι η θεραπεία θα κοστίσει περίπου 350.000 Γιουάν (περίπου 46.000 ευρώ), αλλά
όποιος προσέφερε την υψηλότερη προσφορά, θα κέρδιζε το δικαίωμα να «χρησιμοποιήσει το σώμα της με τη θέλησή του.»
Μια σημερινή πληροφορία αναφέρει ότι «ένας γενναιόδωρος εργοδότης» ανταποκρίθηκε στην αγγελία και συμφώνησε να βοηθήσει την Cao να καλύψει τα ιατρικά έξοδα της μητέρας της. Ωστόσο, η πηγή δεν αποκαλύπτει τι σκοπό έχει να κάνει ο άντρας με την κοπέλα.

Στην αγγελία της η Cao αναφέρει ότι η μητέρα της είναι 45 ετών και ήταν όλη της τη ζωή αγρότισσα. Η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος πρόσφατα και νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο σχεδόν μια εβδομάδα.

Η Cao προσθέτει ότι για τη θεραπεία της μητέρας της, θα χρειαστεί περίπου 46.000 ευρώ, καθώς η μητέρα της δε διαθέτει ιατρική ασφαλιστική κάλυψη και η οικογένειά της δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει το κόστος.






Η Cao έγραψε στη δημοσίευση: «Εύχομαι ένα καλόκαρδο άτομο να με αγόραζε, έτσι ώστε η μητέρα μου να υποβληθεί σε εγχείρηση. Μετά τη συναλλαγή, είμαι πρόθυμη να κάνω ό, τι θέλει ο αγοραστής. Θα κάνω οτιδήποτε μου ζητηθεί και δε θα αθετήσω το λόγο μου. Όσα είπα είναι αλήθεια. Θα πουλήσω τον εαυτό μου στον μεγαλύτερο πλειοδότη.»

Η Cao επίσης ανέφερε ότι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, έχοντας άλλα τέσσερα αδέρφια, και είναι υπεύθυνη για την ατυχία της οικογένειάς της.

Πηγή:taz.gr

Η συγκλονιστική αγγελία μιας κοπέλας που πουλάει το κορμί της στο διαδίκτυο για να σώσει την άρρωστη μητέρα της Reviewed by kamikaze.gr on 19.11.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.