Top Ad unit

Πως να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί χωρίς ανοιχτήρι! Δεν το φανταζόσασταν ποτέ [Βίντεο]



Τίποτα δεν είναι χειρότερο από το όταν προσπαθείτε να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί και διαπιστώνετε ότι δεν υπάρχει ανοιχτήρι στον ορίζοντα.



Ίσως τα καταφέρετε χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι ή ένα παπούτσι (περισσότερα για αυτό αργότερα!). Αντί να αφήσεις στην άκρη ένα καλό μπουκάλι κρασί μόνο και μόνο επειδή δεν είχατε ανοιχτήρι, δοκίμαστε ένα από αυτά τα εύχρηστα και αξιόπιστα κόλπα και το πρόβλημά σας θα λυθεί!

1. Χρησιμοποιήστε ένα κλειδί.

Αυτό το βίντεο δείχνει πώς μπορείτε να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί χρησιμοποιώντας μόνο ένα μικρό παλιό κλειδί του σπιτιού. Πιέστε το μέσα στο φελλό πλάγια, τόσο βαθιά όσο μπορείτε. Χρησιμοποιήστε τον αντίχειρά σας για να περιστρέψετε το φελλό και ανασηκώστε την ίδια στιγμή. Ευκολάκι!


2. Χρησιμοποιήστε μια βίδα και ένα κατσαβίδι.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν ένα σφυρί και μια βίδα στο σπίτι. Απλά βάλτε μια βίδα στο φελλό σας και να χρησιμοποιήσετε το κατσαβίδι για να τραβήξετε το φελλό έξω.


3. Χρησιμοποιήστε μια τρόμπα ποδηλάτου.


Αν έχετε ποδήλατο θα έχετε και τρόμπα. Αποδεικνύεται ότι μπορείτε να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί χρησιμοποιώντας την τρόμπα του ποδηλάτου σας. Βάλτε την τρόμπα μέσα στο φελλό και ασκείστε πίεση για να πεταχτεί ο φελλός έξω από το μπουκάλι. Αυτή η μέθοδος φαίνεται λίγο επικίνδυνη, για αυτό φορέστε προστατευτικό εξοπλισμό ματιών και διατηρήστε ασφαλή απόσταση!


4. Χρησιμοποιήστε το παπούτσι σας.

Πως να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί χωρίς ανοιχτήρι! Δεν το φανταζόσασταν ποτέ [Βίντεο] Reviewed by kamikaze.gr on 18.11.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.