Top Ad unit

Παγκόσμια συγκίνηση: «Εφυγε» το «κορίτσι που έδειξε το πρόσωπο του καρκίνου» [εικόνες]



Θλίψη και συγκίνηση παγκοσμίως προκαλεί η είδηση ότι «έφυγε» η Τζέσικα Γουίλαν, το «κορίτσι που έδειξε το πρόσωπο του καρκίνου».



«Νιώθω θλίψη και την ίδια ώρα ανακούφιση που σας ενημερώνω ότι η Τζέσικα τελικά αναπαύτηκε στις 7 το πρωί. Δεν υποφέρει πλέον, δεν αισθάνεται πια τον πόνο στο σώμα της. Τώρα η πριγκίπισσά μου έχει φτερά αγγέλου και πήγε να παίξει με τους φίλους της και πολλά αγαπημένα πρόσωπα», έγραψε ο πατέρας τής Τζέσικα, Αντι Γουίλαν, στο Facebook.



Και συνέχισε: «Θα παρακολουθεί τώρα ξανά τον μικρό της αδερφό και εμάς, μέχρι που μια μέρα θα συναντηθούμε ξανά. Χθες το βράδυ επιτέλους μου επέτρεψε να την κρατήσω στα χέρια μου και αγκαλιαστήκαμε ενώ της έλεγα πόσο πολύ την αγαπώ. Της είπα ξανά ότι είναι εντάξει να κλείσει τα ματάκια της και να κοιμηθεί και τη φίλησα στο μέτωπο πολλές φορές. Φαίνεται ότι αυτό χρειαζόταν για να επιτρέψει στον εαυτό της να αναπαυθεί. Ηταν κορίτσι του μπαμπά από την αρχή έως το τέλος. Νιώθω ότι ένα τεράστιο μέρος του εαυτού μου έχει χαθεί, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να είμαι δίπλα της τις τελευταίες της ώρες. Εφυγε από τη ζωή ειρηνικά και ήρεμα. Σας ευχαριστώ όλους που γίνατε μέρος του ταξιδιού μας».



Η Τζέσικα είχε συγκλονίσει τον κόσμο με μια φωτογραφία που είχε τραβήξει ο πατέρας της και στην οποία φαινόταν να σφαδάζει από τον πόνο. Τότε, ο Αντι Γουίλαν είχε γράψει πως δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία για να δείξει το πραγματικό πρόσωπο του καρκίνου.

Μάλιστα, είχε καταφέρει να συγκεντρώσει ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ, προκειμένου η 4χρονη Τζέσικα, 00004000 πό το Λάνκασαϊρ της Βρετανίας, να περάσει όσο γίνεται καλύτερα τις τελευταίες εβδομάδες ζωής της. Η Τζέσικα διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα τελικού σταδίου τον Σεπτέμβριο του 2015 και πριν από περίπου έναν μήνα σταμάτησε τη θεραπεία.



Στις 10 Νοεμβρίου ο πατέρας της ανακοίνωσε ότι έκλεισε την ιστοσελίδα μέσω της οποίας συγκεντρώνονταν χρήματα και και έγραψε online ότι «ο χρόνος που απομένει στην κόρη μου έχει δυστυχώς περιοριστεί πολύ».

Εγραφε συγκεκριμένα ο Αντι Γουίλαν: «Τα επίπεδα αίματος της Τζέσικα έχουν μειωθεί δραματικά τις τελευταίες μέρες. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, τώρα ξέρουμε ότι ο χρόνος που της απομένει έχει δυστυχώς περιοριστεί πολύ. Ως οικογένεια, έχουμε συγκινηθεί από τα μηνύματα που έχουμε λάβει μέχρι τώρα -για την ακρίβεια, ήταν τόσα πολλά από όλο τον κόσμο που δεν μπορέσαμε καν να τα διαβάσουμε, καθώς προσπαθούμε να φροντίσουμε την Τζέσικα.



» Τώρα, θα αποχωρήσουμε προσωρινά από όλα τα social media, προκειμένου να μην αποσπάται η προσοχή μας από την προσπάθεια να κάνουμε την Τζέσικα να αισθάνεται όσο πιο όμορφα γίνεται για όσον χρόνο τής απομένει ακόμα. Οπως καταλαβαίνετε, οι καρδιές όλων στην οικογένεια έχουν ραγίσει από το γεγονός ότι οι προσπάθειές μας να της δώσουμε έξτρα χρόνο ζωής, σε συνδυασμό με μια καλή ποιότητα ζωής, δεν ευοδώθηκαν.

»Σας ευχαριστούμε όλους για τις ποικίλες προτάσεις που μας στείλατε προκειμένου να διαχειριστούμε την ασθένεια. Για ακόμη μια φορά σάς ευχαριστώ για τα σχόλιά σας, τα μηνύματά σας και τις προσπάθειές σας να συγκεντρωθούν χρήματα. Οταν το επιτρέψει ο χρόνος, θα επιλέξουμε μια φιλανθρωπική οργάνωση κοντά στη δική μας καρδιά και στην καρδιά της Τζέσικα, με σκοπό να βοηθήσουμε με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στην έρευνα για την ασθένεια, ώστε στο μέλλον λιγότερα παιδιά και λιγότερες οικογένειες να υποφέρουν από την ίδια μοίρα.



» Κλαίω τώρα που τα γράφω αυτά, μη θέλοντας να παραδεχθώ ότι το τέλος είναι κοντά. Πάντα θέλαμε το καλύτερο για την Τζέσικα και πιστεύουμε ότι τώρα, σταματώντας τα όλα εκτός από τη διαχείριση του πόνου, πρέπει να της δώσουμε το πιο άνετο και αξιοπρεπές τέλος»...

Πηγή: iefimerida.gr

Παγκόσμια συγκίνηση: «Εφυγε» το «κορίτσι που έδειξε το πρόσωπο του καρκίνου» [εικόνες] Reviewed by kamikaze.gr on 21.11.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.