Top Ad unit

Θυμάστε το τέρας που ξυλοκόπησε βάναυσα την έγκυο γυναίκα του; δείτε τι του έκαναν στην φυλακή!


Ένας άντρας από το Μιλγουόκι των ΗΠΑ κατηγορείται με βιαιοπραγία εναντίον της συντρόφου του, καθώς φέρεται να την κλώτσησε στη κοιλιά και το κεφάλι, όταν εκείνη ανακάλυψε ότι στέλνει μηνύματα σε άλλη γυναίκα.



Η έγκυος σύντροφός του του ζήτησε να φύγει από το σπίτι, και τότε ο Acevedo την τράβηξε από τον καναπέ από τα πόδια, και την κλώτσησε στη κοιλιά και το κεφάλι. Επίσης, φέρεται να έριξε την τηλεόραση, να πέταξε μια καρέκλα από το παράθυρο και προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητο της συντρόφου του, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας.

Δεν είναι ξεκάθαρο, πως ο Acevedo απέκτησε τους μώλωπες στο πρόσωπό του, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, αλλά εικάζεται ότι είναι από επίθεση από συγκρατούμενούς του στη φυλακή.



Σε ένα παρόμοιο περιστατικό, ένας άντρας από την Ουαλία, καταδικάστηκε σε φυλάκιση, όταν και εκείνος επιτέθηκε στην εγκυμονούσα φίλη του, χτυπώντας την επανειλημμένα στη κοιλιά. Η γυναίκα αργότερα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι μόλις έννια μέρες μετά την επίθεση.
Θυμάστε το τέρας που ξυλοκόπησε βάναυσα την έγκυο γυναίκα του; δείτε τι του έκαναν στην φυλακή! Reviewed by kamikaze.gr on 25.11.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.