Top Ad unit

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 7-13/11 από τον Κώστα Λεφάκη


Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 7 και η είσοδος του Άρη στο ίδιο ζώδιο στις 9, ορίζουν τις
εξελίξεις της εβδομάδας που ξεκινά.

Κριός
Έχετε σημαντική ενίσχυση από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και η εβδομάδα προβλέπεται ουσιαστική στις ευκαιρίες και στις εξελίξεις σε προσωπικά και αισθηματικά θέματα. Επωφεληθείτε από αυτά τα μικρά δώρα για να γεμίσετε αισιοδοξία, να βάλετε κάποια πράγματα και σκέψεις σε τάξη και να καταλάβετε ότι τα σχέδιά σας, που δεν μπορούν να υλοποιηθούν τώρα, είναι γιατί οι βραδείς πλανήτες δεν ευνοούν τις άμεσες ενέργειες. Είναι πιο εύκολο για εσάς να προβληθείτε στα επαγγελματικά και στις σχέσεις σας με τους πελάτες ή το κοινό. Tip Συνεχίστε να εντοπίζετε και να καλύπτετε τις αδυναμίες σας!



Ταύρος
Δεν χρειάζεται να κάνετε κατά μέτωπο επίθεση σε ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν καλά, ή σε εκείνους που αντιτίθενται στους σκοπούς σας. Κατά βάθος γνωρίζετε ότι θα περάσει το δικό σας, απλά θέλει λίγη περισσότερη υπομονή και αντοχή εκ μέρους σας. Ευτυχώς διαθέτετε και από τα δύο. Ο Ερμής στο Σκορπιό δίνει κάποια ώθηση στα επαγγελματικά σας και φέρνει στο προσκήνιο τα οικονομικά σας τα οποία έχουν δυνατότητα και ευκαιρίες βελτίωσης. Γενικά είναι μια εβδομάδα που θα μπορούσατε να συμμαζέψετε τις σκόρπιες δραστηριότητές σας! Tip Αποφύγετε πρωτοβουλίες σε τομείς που δεν γνωρίζετε καλά.



Δίδυμοι
Φυσάει ούριος άνεμος στα πανιά σας και σαν επιδέξιος καπετάνιος που είστε, φτάνετε σώοι και αβλαβείς στον προορισμό σας. Χαρείτε την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Τοξότη που ευνοεί τα συμφέροντά σας σε μικρές καθημερινές αντιπαραθέσεις και εκμεταλλευτείτε την παρουσία του Δία στον Ζυγό που σας οδηγεί εκτός βεληνεκούς των υποχρεώσεων που βάλλουν κατ ευθείαν επάνω σας. Το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο σας προμηθεύει αδιάσειστα επιχειρήματα που δικαιολογούν τη συμπεριφορά σας. Μια συμπεριφορά που κάνει τη ζωή των άλλων ενδιαφέρουσα. Tip Mείνετε μακριά από εντάσεις και έγνοιες αλλά και την έμφυτη υπερβολή σας!


Καρκίνος
Οι άλλοι ανοίγουν δρόμο κι εσείς ακολουθείτε πιο ξεκούραστα και πιο ανάλαφρα. Η εβδομάδα σας βοηθά να πείτε αυτά που θέλετε και να περάσετε μηνύματα που θα έχουν ευνοϊκό αντίκτυπο είτε στο σύντροφό σας, είτε στην οικογένεια. Δεν είναι όμως η εβδομάδα που θα σας στηρίξει αποφασιστικά σε μεγάλα ζητήματα γι αυτό αν σκοπεύετε να κάνετε δραστικές κινήσεις, θα ήταν καλύτερα να περιμένατε λίγο ακόμα. Οικονομικά ευνοείστε σε διακανονισμούς, όχι όμως σε νέα μέτωπα και αλόγιστη χρήση των περιουσιακών σας. Tip Κρατήστε το δεύτερο ρόλο αυτήν την εβδομάδα!


Λέων
Ο Δίας από τον Ζυγό και η Αφροδίτη στον Τοξότη παίζουν το δικό σας παιχνίδι αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να τηρήσετε έξυπνες ισορροπίες να δώσετε ώθηση στα επαγγελματικά σας συμφέροντα και να κάνετε τα στραβά μάτια σε ότι έχει καθιερωθεί σαν κατεστημένο στο χώρο της εργασίας σας. Αισθηματικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης μην παίζετε όμως το χαρτί της ανασφάλειας του συντρόφου σας γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στις 9, σας βοηθά να διατηρήσετε χωρίς αμφισβήτηση τα κεκτημένα σας! Tip Οργανώστε τις δραστηριότητες της εβδομάδας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες της!


Παρθένος
Παίζετε μπάλα σε ένα πολύ μεγάλο γήπεδο και αν τρέχετε παντού προβλέπεται πολύ σύντομα να εξαντληθείτε. Προφυλάξτε την εστία σας από αιφνιδιαστικές επιθέσεις και θα γίνετε στο τέλος ο ήρωας του αγώνα. Εφαρμόστε την τακτική που σας εξυπηρετεί και μην κάνετε φιγούρες όταν έχετε την μπάλα στα πόδια σας! Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 7 διαμορφώνει νέο σκηνικό στα αισθηματικά σας και σας προκαλεί να γίνετε πιο τολμηροί από ότι συνήθως. Είναι από τις λίγες φορές που επιτρέπετε στον εαυτό σας να λειτουργήσει παρορμητικά. Tip Γίνετε ο πρεσβευτής του εαυτού σας!


Ζυγός
Τους ζυγούς λύσατε! Απομακρυνθείτε από σκέψεις που σας φοβίζουν, ελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας στην κοινωνική σας ζωή και γενικά, λειτουργήστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Ο Δίας στο ζώδιό σας λέει πως , ότι δεν μπορεί να αλλάξει, δεν μπορεί να σας κρατάει δέσμιους. Έχετε να ασχοληθείτε με καινούριες δραστηριότητες και νέο κύκλο ανθρώπων. Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 7, καθώς και η είσοδος του Άρη στο ίδιο ζώδιο στις 9, σας χαρίζουν μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα που πρέπει να διαχειριστείτε.
Tip Nα διακρίνετε τις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτείτε!


Σκορπιός
Με τον Ηλιο στο ζώδιό σας, δεν μπορεί παρά να είστε προσεκτικοί και προνοητικοί σε κάθε είδους σχέση σας. Οι εντάσεις δημιουργούνται από την Αφροδίτη στον Τοξότη που φροντίζει να σας παρασύρει και να σας παραπλανεί στις επιδιώξεις σας και να σας δημιουργεί ανασφάλειες. Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας επηρεάζει ψυχολογικά και αν δεν προσέξετε, μπορεί να σας εκθέσει στο επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Προσοχή επίσης χρειάζεται η υγεία σας καθώς η ένταση με την οποία παρακολουθείτε κάποια θέματα σας εξαντλεί. Tip Λειτουργήστε με σύνεση και νηφαλιότητα και μην βάζετε νέα θέματα για διαπραγμάτευση στη σχέση σας.



Τοξότης
Με τη σκέψη και την αισιοδοξία σας μπορείτε να περάσετε τις όποιες δυσκολίες με χαμόγελο. Ησυχάστε! Τώρα έχετε πιο σημαντικούς και ικανούς συμμάχους και το μόνο που μένει είναι να διαπραγματευτείτε τη συνθήκη ειρήνης από θέση ισχύος. Ο Δίας από το Ζυγό και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, φέρνουν μια νέα τάξη πραγμάτων στη ζωή σας που τυγχάνει της έγκρισης του Κρόνου επίσης από το ζώδιό σας. Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 7 δίνει ενδιαφέρον στην καθημερινότητα της εβδομάδας και σας προσφέρει ευκαιρίες διασκέδασης και επικοινωνίας αλλά επιβαρύνει κάπως τα ευαίσθητα οικονομικά σας! Tip Βγαίνετε κερδισμένοι από έναν πόλεμο που σας κόστισε σημαντικές απώλειες. Χαρείτε το!


Αιγόκερως
Είστε σαν στρατιώτης σε άδεια. Ναι μεν αυτή την εβδομάδα δεν έχετε τα συνηθισμένα σας καθήκοντα, αυτό όμως δεν σας επιτρέπει να τα ξεχάσετε τελείως. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές του Ήλιου από τον Σκορπιό, καθώς φαίνεται να είναι ο μόνος ουράνιος σύμμαχός σας για την ώρα και εξετάστε προσεκτικά την τακτική σας όταν επιστρέψετε στη μάχη. Aγνοείστε το προσκλητήριο της νέας Σελήνης στον Υδροχόο στις 7 για τακτοποίηση λογαριασμών με ισχυρότερους αντιπάλους και μείνετε για λίγο εκεί που δεν θα σας βρουν όσα αποφεύγετε.  Tip Bρείτε την ευκαιρία να περάσετε χρόνο με την οικογένεια. Σας στηρίζει και το ξέρετε!


Υδροχόος
Νέες ιδέες, νέες γνωριμίες, νέες ευχάριστες καταστάσεις δημιουργούνται αυτην την εβδομάδα γύρω σας και έχετε κάθε λόγο να επικοινωνήσετε, να διασκεδάσετε και να ηρεμήσετε. Φροντίστε μόνο, με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 7 να λέτε και κανένα όχι εκεί που χρειάζεται και να μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που ήδη έχετε. Έχετε καθήκον πρωτίστως απέναντι στον εαυτό σας και η είσοδος του Αρη στο ζώδιό σας στις 9 θα σας προσφέρει όλα τα εχέγγυα που χρειάζεστε για να καλύψετε το χαμένο έδαφος στην εργασία και στα οικονομικά σας. Tip Να είστε περισσότερο δραστήριοι από ότι συνήθως στα πρακτικά σας θέματα!


Ιχθύες
Ο Ήλιος από τον Σκορπιό σας επιτρέπει να είστε περισσότερο ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 7, σας συνδέει περίεργα με καταστάσεις του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να επηρεάσει τις κρυμμένες ευαισθησίες σας. Επίσης η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο σας αναγκάζει να υπερασπιστείτε περισσότερο τον εαυτό σας και τα πεπραγμένα σας και σας οδηγεί σε ένα είδος απομόνωσης το οποίο θα σας επιτρέψει να επιστρέψετε δριμύτεροι, όταν καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σας και γιατί οι καλές σας κουβέντες και ενέργειες σας άφησαν τόσο πολύ εκτιθεμένους.  Tip Δώστε λιγότερη σημασία στους άλλους και ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί!
πηγή: oroskopos.gr
Πηγή: pagenews.gr
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 7-13/11 από τον Κώστα Λεφάκη Reviewed by anna on 7.11.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.